Αυτή η σπαρακτική φωτογραφία από μία έφηβη κοπέλα που κάθεται ολομόναχη στο ίδιο της το πάρτι γενεθλίων, έχει γίνει viral στο facebook, αλλά για πολύ καλό λόγο.

Η ξαδέλφη της κοπέλας στην φωτογραφία, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και ζήτησε από όλους όσοι τυχόν δουν την ανάρτηση (μέσα από τα σχετικά “like” και “share”) να στείλουν ευχετήριες κάρτες γενεθλίων προς την ξαδέλφη της, για τα επερχόμενα γενέθλιά της τον Ιούλιο. Και εδώ και μερικές ημέρες, γίνεται πραγματικά χαμός με την ανταπόκριση χιλιάδων ανθρώπων σε αυτή την παράκληση.

Την ανάρτηση στο facebook την έκανε η την περασμένη Τρίτη. Είναι μια φωτογραφία της ξαδέλφης της, Hallee, στις 18α γενέθλιά της το περασμένο έτος. Η Hallee φοράει ένα στέμμα γενεθλίων και μπαλόνια και πανό διακοσμούν ένα χώρο μπόουλινγκ. Εκεί που η Hallee κάθεται μόνη της και τρώει ένα κομμάτι από την τούρτα της…

Η Lyn έγραψε στο facebook ότι “…η Hallee περίμενε με αγωνία να έρθουν οι φίλοι της για να διασκεδάσουν… αλλά οι φίλοι της Hallee δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Ούτε ένας”.

Η Hallee έχει αυτισμό και θα “έχει πάντα το μυαλό ενός παιδιού”, γράφει η Lyn.

“Είναι μια όμορφη νεαρή γυναίκα, τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω (…) είναι αστεία, γλυκιά, νοιάζεται για τους άλλους, είναι έξυπνη, δραστήρια με αθλήματα, εκπληκτική στα παζλ, πολύ καλή φοιτήτρια και ο καλύτερος φίλος για όλους”.

Όταν οι φίλοι της δεν ήρθαν στο πάρτι των γενεθλίων της, Hallee δεν ήταν απλώς λυπημένη, αλλά πληγώθηκε πολύ βαθιά, ανέφερε η Lyn.

αυτισμό

Δείτε γιατί η ανάρτηση έχει γίνει viral στο facebook:

“ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ :: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ

Και αυτή η χάρη -και παράκληση- είναι κάτι απλό: στείλτε κάρτες γενεθλίων στην Hallee.

Θα ήθελα πολύ να κατακλύσω το γραμματοκιβώτιό της με κάρτες γενεθλίων, από όλο τον κόσμο!. Η Hal λατρεύει να παίρνει mail μηνύματα και αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσε να φανταστεί”.

Η Lyn πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο θα σήμαινε πολλά και για την μητέρα της 19χρονης, η οποία πληγώνεται ακόμα πιο πολύ για το παιδί της, το οποίο γνωρίζει τον άδικο κοινωνικό αποκλεισμό, επειδή έχει αυτισμό.

Μέχρι και χθες, η ανάρτηση έχει διαμοιραστεί πάνω από 117 χιλιάδες φορές σε όλο το facebook!Οι άνθρωποι που σχολίασε την ανάρτηση Lyn είπε ότι ήταν πληγωμένος και υποσχέθηκε να στείλει τις κάρτες.

Γιατί να μην κάνετε κι εσείς κάτι απλό για αυτή την κοπέλα;

Αν θέλατε να στείλετε στην Hallee μια κάρτα, μπορείτε να την ταχυδρομήσετε στην εξής διεύθυνση στις ΗΠΑ:

Hallee Sorenson
34 Wellesley Way
Bangor, ME 04401

Φυσικά, επειδή κάτι τέτοιο ίσως είναι περίπλοκο, μπορείτε απλά να πάτε στην σελίδα της ξαδέλφης της στο facebook και να γράψετε ένα μήνυμα για την Hallee. Κάτι που θα της δώσει χαρά στα 19α γενέθλιά της.

Φαντάζεστε τι θα σημαίνει για μια έφηβη με αυτισμό, η οποία έχει πληγωθεί τόσο χωρίς να φταίει, το να λάβει ευχές στα γενέθλιά της από την Ελλάδα; Από μια άλλη χώρα; Από ανθρώπους που ούτε καν την έχουν γνωρίσει, αλλά δείχνουν να την στηρίζουν;

Τι λέτε, δεν αξίζει πραγματικά;

αυτισμό

http://www.kcra.com, iatropedia.gr