Περίπου 75 παραλίες περιμένουν τον επισκέπτη στη Σκιάθο για να τον μαγέψουν. Αυτό που τις κάνει να ξεχωρίζουν στο κοσμπολίτικο νησί των Σποράδων είναι το καταπράσινο τοπίο που περιβάλλει πολλές από αυτές.

Κάποιες από τις εντυπωσιακές παραλίες είναι προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα, ενώ άλλες είναι πιο οργανωμένες και ιδιαίτερα φημισμένες στους εκατοντάδες επισκέπτες που φτάνουν κάθε χρόνο στο νησί. Γνωρίστε μερικές από αυτές…

Κουκουναριές

skiathos1b

Μια από τις πιο φημισμένες και εντυπωσιακές παραλίες του νησιού. Οργανωμένη ακτή με μεγάλη έκταση και με πολύ εύκολη πρόσβαση. Το πράσινο φτάνει μέχρι τη θάλασσα και είναι ιδανικό για ζευγάρια, παρέες, αλλά και οικογένειες.

skiathos1a

Έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των επισκεπτών του νησιού.

Μπανάνα

skiathos2aΠεύκα, πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και χρυσή άμμος συνθέτουν το σκηνικό στην παραλία Μπανάνα που ονομάστηκε έτσι από το σχήμα της.

skiathos2b

Κάθε καλοκαίρι η παραλία γεμίζει ασφυκτικά από νέο κόσμο, ενώ ιδανική στιγμή να την απολαύσει κανείς, είναι το ηλιοβασίλεμα μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Άγκιστρος

skiathos3

Μικρά βραχάκια τη χωρίζουν από τον όρμο Ελιά και το σημείο είναι μοναδικής φυσικής ομορφιάς. Μια πιο μικρή και ήσυχη παραλία, βουτηγμένη στο πράσινο και με πεντακάθαρα νερά. Θα απολαύσετε το μπάνιο σε μια αμμουδερή και ρηχή παραλία σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Τζανεριά

skiathos4

Πρόκειται για μια αμμουδερή παραλία στο νότιο τμήμα της Σκιάθου με κρυστάλλινα νερά. Η παραλία απέχει περίπου 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Σκιάθου και βρίσκεται κάτω από τον επαρχιακό δρόμο έχοντας εύκολη πρόσβαση. Πρόκειται για ένα ήρεμο περιβάλλον που προσφέρει γαλήνιο μπάνιο.

newsbeast.gr