Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι γνωστές για περιπετειώδεις εξορμήσεις γεμάτες αδρεναλίνη, απίστευτα τοπία και υπέροχες παραλίες. Σίγουρα οποιοσδήποτε ταξιδέψει εκεί δεν πρόκειται να βαρεθεί.

Καθώς βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά, αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι, ακολουθεί μια συλλογή φωτογραφιών με τοπία που αξίζει να επισκεφθείτε και δραστηριότητες που οφείλουν να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας.

places1

Ανακαλύψτε τη πόλη Rotorua, μια από τις πιο ενεργές γεωθερμικές περιοχές του κόσμου. Υπάρχουν θερμοπίδακες, καυτές λίμνες από λάσπη και ηφαιστειακοί κρατήρες, σύμφωνα με το businessinsider.com.
places2Ταξιδέψτε ως τη ροζ λίμνη Hillier στο Middle Island στη δυτική Αυστραλία, που οφείλει το χρώμα της σε βακτήρια στο αλάτι της λίμνης.

places3

Επισκεφθείτε μία από τις μικροσκοπικές κατοικίες Χόμπιτ στο «The Hobbiton Movie Set», στη Νέα Ζηλανδία, κύρια τοποθεσία γυρισμάτων της τριλογίας ταινιών «The Lord of the Rings».

places4

Θαυμάστε τη φυσική συλλογή με βράχους από ασβεστόλιθο, κατά μήκος του Great Ocean Road στη Βικτώρια της Αυστραλίας.

places5

Εξερευνήστε τον εκπληκτικό παγετώνα Franz Josef μήκους 12 χλμ. στη Νέα Ζηλανδία.

places6

Περιηγηθείτε στις εκπληκτικές σπηλιές με την απόκοσμη ομορφιά, στη περιοχή Margaret River της Αυστραλίας.

places7

Απολαύστε μαθήματα οινογνωσίας στην Κοιλάδα Barossa στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

places8

Πηγαίνετε για γευσιγνωσία στο νησί Γουαϊχέκε, το οποίο απέχει 35 λεπτά με το φέρι μποτ από το Auckland της Νέας Ζηλανδίας.

places9

Μάθετε να σερφάρετε στα συνήθως ήρεμα νερά της Νέας Ζηλανδίας.

places10

Δείτε την απίστευτη θαλάσσια ζωή κατά μήκος του μεγαλύτερου κοραλλιογενή υφάλου στον κόσμου, του Great Barrier, στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ.

places11

Απολαύστε τη μεθυστική μυρωδιά από τα λουλούδια στο Christchurch Botanic Gardens, που ιδρύθηκε το 1863 προς τιμήν του γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας της Δανίας.

places12

Κάντε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της λίμνης McKenzie, στο Fraser Island της Αυστραλίας. Η λίμνη γλυκού νερού αποτελείται από βρόχινο νερό και είναι τόσο καθαρό που κρίνεται ακατάλληλο για την διαβίωση των περισσότερων ψαριών και υδρόβιων φυτών.

places14

Παίξτε γκολφ στο γήπεδο RACV Royal Pines στο Gold Coast του Κουίνσλαντ, το νέο σπίτι του πρωταθλήματος PGA της Αυστραλίας.

places15

Επισκεφθείτε το ενυδρείο θαλάσσιας ζωής του Σίδνεϊ, το οποίο φιλοξενεί περισσότερα από 13.000 ψάρια και άλλα πλάσματα της θάλασσας, καθώς και μια σήραγγα πάνω και γύρω από την οποία κολυμπάνε καρχαρίες.

places16

Απολαύστε την ανατολή στο Uluru, ένα τεράστιο βράχο από ψαμμίτη στη βόρεια επικράτεια της Αυστραλίας.

places13

Πηγαίνετε βόλτα με πλοίο στα υπέροχα νερά του Milford Sound στη Νέα Ζηλανδία.

 

newsbeast.gr