Διαθέτοντας μια ευρύχωρη τραπεζαρία στολισμένη με δερμάτινες καρέκλες, σερβίτσιο από πορσελάνη και κρύσταλλα, ο χώρος που θα δείτε στις φωτογραφίες μπορεί να μοιάζει με ένα πανάκριβο εστιατόριο.

Μόνο που στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αεροπλάνο με ειδική διακόσμηση και πολυτελείς παροχές. Πρόκειται για το εσωτερικό του αεροσκάφους που έχει χαρακτηριστεί, σύμφωνα με την Daily Mail, ως το πιο πολυτελές εμπορικό τζετ του κόσμου.

Έχοντας έδρα τις ΗΠΑ, η ταξιδιωτική εταιρεία Crystal θα προσφέρει εισιτήρια για μια βόλτα με στάσεις που θα έχει διάρκεια 14 ημέρες και θα ξεκινούν από 50.000 δολάρια.

Μέσα σε έναν πολυτελή χώρο, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα μασάζ επί του αεροσκάφους ενώ θα είναι διαθέσιμος ένας μπάτλερ και ένα εστιατόριο με βραβευμένο μενού.

Προχωρώντας προς το καθιστικό, υπάρχουν συνολικά 84 πολυθρόνες ιδιαίτερου στυλ για να χαλαρώσουν οι επιβάτες. Αυτές μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτια για όσους θέλουν να απολαύσουν τον ύπνο τους πριν από την προσγείωση στον επόμενο προορισμό τους.

Επιπλέον, στα ευρύχωρα μπάνια, οι επισκέπτες μπορούν να φρεσκαριστούν με μια σειρά από αρωματικά προϊόντα ενός γνωστού και ακριβού οίκου μόδας.

Ένα μπαρ εφοδιασμένο με μια σειρά εκλεκτών κρασιών, μεγάλες τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, δωρεάν Wi-Fi και προσωπική ακουστικά για μείωση του θορύβου είναι μεταξύ των άλλων παροχών.

Η Crystal, θα αρχίσει τις πτήσεις του νέου Boeing 777-200LR της το φθινόπωρο του 2017. Θα υπάρχουν διαθέσιμα δρομολόγια 14, 21 και 28 ημερών τα οποία θα πηγαίνουν τους τουρίστες σε μερικά από τα πιο εξωτικά και απομακρυσμένα μέρη του κόσμου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν είναι απλώς ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα αλλά μια πρωτοποριακή εξέλιξη στον κλάδο των πολυτελών ταξιδιών.

Δείτε φωτογραφίες από το πώς θα είναι εσωτερικά…

kaloeinai2kaloeinai3kaloeinai4kaloeinai6kaloeinai7kaloeinai8kaloeinai1kaloeinai5