Σου αρέσουν τα ψητά μπιφτέκια στην ψησταριά ή το γκριλ αλλά πάντα σου βγαίνουν στεγνά; Έχουμε δύο κολπάκια για να είναι πάντα ζουμερά όπως αυτά που γεύεσαι στις ταβέρνες και τα εστιατόρια.

Τα κολπάκια είναι περίπου στην ίδια λογική με μια απλή διαφορά: το ένα είναι πιο γευστικό αλλά το άλλο πιο διαιτητικό.

Δυο κόλπα για ζουμερά μπιφτέκια στη σχάρα

  1. Βούτυρο
  2. Παγάκι

Ψήνεις κανονικά το μπιφτέκι στη σχάρα, αλλά τοποθετείς από πάνω λίγο βούτυρο ή ένα παγάκι που καθώς λιώνουν, θα διατηρήσουν τα μπιφτέκια σου ζουμερά κι ακαταμάχητα.

bifteki1bifteki2

Πηγή: womenonly.gr