Η 26χρονη Olya Abramovich από τη Ρωσία έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια followers στο Instagram χάρη στην τακτική ανάρτηση φωτογραφιών της με μπικίνι, πολλές φορές σε προκλητικές πόζες.

Σε αντίθεση με πολλά ανερχόμενα μοντέλα και bloggers από τη Ρωσία που συνηθίζουν να στρέφονται και να μετακομίζουν προς τη Μόσχα, η 26χρονη αποφάσισε να μετακινηθεί από τη γενέτειρά σε ένα άγνωστο παραθαλάσσιο θέρετρο και να ζήσει εκεί.

modealasdm2

Οι φωτογραφίες της λοιπόν με μπικίνι έχουν γίνει ακόμη πιο ωραίες έχοντας ως φόντο όμορφα σκηνικά πράγμα που την έκανε περισσότερο διάσημη. Αποδεικνύοντας ότι είναι… μάστερ αυτοπροβολής μερικές φορές δε διστάζει να δημοσιεύσει πιο προκλητικές και γυμνές φωτογραφίες της που είναι μόνο για ενήλικες.

modealasdm3

Αυτό, ωστόσο, είναι που έκανε πολλούς followers της να διχαστούν καθώς άλλοι την επιβραβεύουν και της κάνουν κολακευτικά σχόλια και άλλοι κάνουν αναφορά στο προφίλ της και στις φωτογραφίες της.

modealasdm4

Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν: «Αν πραγματικά πρέπει να αναφέρετε τις φωτογραφίες μου ως γυμνές και ότι έχουν πορνογραφικό υλικό, παρακαλώ διαγράψτε με από τη λίστα των φίλων σας ή σταματήστε να με ακολουθείτε. Έχουμε όλοι ένα σώμα και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό χωρίς να έχει σημασία πώς είναι. Αυτό δεν είναι ντροπή και δεν δείχνω τίποτα που δεν έχετε δει στο παρελθόν. Είναι η ελευθερία της τέχνης και το σώμα μου είναι ένα κομμάτι τέχνης. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το ότι αισθάνομαι ελεύθερη, εγκαταλείψτε αυτό το προφίλ και ξεχάστε με. Μην κρίνετε κάποιον γι’ αυτό που είναι».

modealasdm5modealasdm6modealasdm7modealasdm8modealasdm9modealasdm10modealasdm11