Η οικονομική κρίση σπρώχνει… νοικοκυρές στο επικερδές «επάγγελμα» του διαδικτυακού σeξ! Μόνο στην Πάτρα υπολογίζεται ότι περίπου 100 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πoρνό (!) ή χαϊδεύουν ηδονικά το κορμί τους μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά! Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ’ όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα».

Οπως διαπιστώθηκε από τις διαδικτυακές «περιπολίες» που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθημερινά όλο και περισσότερες Ελληνίδες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σeξoυαλικές επιδόσεις τους. Δεκάδες ιστοσελίδες με επωνυμίες όπως «Ελληνίδες νοικοκυρές τα βγάζουν» προσφέρουν διαδικτυακό σeξ στις οθόνες των υπολογιστών πελατών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά το διαδικτυακό «μάτι»!

Γυναίκες όλων των κατηγοριών, από φοιτήτριες και απλές νοικοκυρές μέχρι στελέχη επιχειρήσεων, μετατρέπονται σε διαδικτυακές ιέρειες του Eρωτα, κλεισμένες στο δωμάτιο του σπιτιού τους, όπου έχουν εγκατεστημένο των υπολογιστή τους. Από εκεί προσφέρουν αντί 60 ευρώ ένα απλό στριπτίζ με ή χωρίς «Kαυτή» συνομιλία, ενώ τα πιο «σκληρά» θεάματα ξεκινούν από 150 ευρώ την ώρα και η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Η πελατεία για διαδικτυακό στριπτίζ ή ακόμη και για cyber seχ θεωρείται εξασφαλισμένη, καθώς Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Αυστραλοί θιασώτες του «ροζ» ίντερνετ πληρώνουν αδρά σε δολάρια και ευρώ προκειμένου να δουν γυμvή μια Ελληνίδα νοικοκυρά στην κουζίνα της την ώρα που βάζει το… φαγητό στον φούρνο!

Γνωστά sitesόπως το cam4 ή το chaturbate έχουν γεμίσει… και με Ελληνίδες! Μάλιστα στο δεύτερο έχουν εντοπιστεί κατά καιρούς τουλάχιστον τρεις γυναίκες από την Πάτρα που προσφέρουν… το κορμί τους διαδικτυακά! Και ο χρήστης αν θέλει να συνεχίσει να βλέπει θα πρέπει να γεμίζει με «κεράσματα» τον διαδικτυακό της λογαριασμό! Τα χρήματα που βγάζουν είναι αρκετά και μάλιστα το «μεροκάματο» προέρχεται από χρήστες οποιασδήποτε χώρας του κόσμου.