Ο κορμός είναι ένα από τα γλυκά που λατρεύουν τα μικρά παιδιά.

Δεν χρειάζονται πολλά υλικά και χρόνος για να τον φτιάξετε και μπορείτε να το έχετε συνέχεια στο ψυγείο σας για τα παιδιά και τους ξαφνικούς καλεσμένους σας.

Δείτε παρακάτω τη συνταγή…

Υλικά:

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

3 κουταλιές κακάο

1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ

Μισή πλάκα βουτύρου

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου και τα ανακατεύετε με σύρμα. Έπειτα ρίχνετε μία-μία τις κουταλιές κακάου και τις ανακατεύετε καλά. Σπάτε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και τα ρίχνετε και αυτά στο μπολ ανακατεύοντας στο χέρι. Τέλος, σ’ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου βάζετε το μείγμα και το απλώνετε οριζόντια για να φτιαχτεί ένα μακρόστενο γλυκό σαν κορμός και το τυλίγετε σφιχτά ώστε να πάρει σχήμα λουκάνικου. Πριν το σερβίρετε το αφήνουμε τουλάχιστον για 4 ώρες στη συντήρηση ή 2 ώρες στην κατάψυξη.