Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και μίλησε μεταξύ άλλων στην Σόνια Καζόνι για τις λιγοστές πια συνεντεύξεις της και την εμφάνιση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην αρχή της χρονιάς μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως χώρισε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τηλεοπτικά φέτος έχεις δώσει μόνο μια συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαντάζομαι λόγω της παλιάς σας φιλίας… Και λόγω παλιάς σχέσης, αλλά και γιατί του το είχα υποσχεθεί πέρσι. Για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να πάω, έτσι του υποσχέθηκα πως θα πάω στην πρώτη του εκπομπή την επόμενη χρονιά.

Φάνηκε από το διάλογό σας πως κάνατε πολλή παρέα στο παρελθόν. Κάναμε παλιά αρκετή παρέα. Βγαίναμε σε κοινές παρέες, έχουμε κάνει μαζί και διακοπές. Ο Γρηγόρης ήταν τότε το new entry στην παρέα και τον προσέχαμε πάρα πολύ.

Και μετά έδωσες άλλη μια συνέντευξη σε περιοδικό και στη συνέχεια τίποτα, ενώ ξέρω πως περιοδικά και εκπομπές το επιδίωκαν. Υπήρχε κάτι που σε ενόχλησε, σε απώθησε; Ένιωσα μια καταπίεση και αποφάσισα πως δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Αποφάσισα να μην καταπιέζομαι. Δίνω συνεντεύξεις μόνο όταν έχω κάτι να επικοινωνήσω επαγγελματικά. Και ναι, ξεκινάμε από αυτά, αλλά μέσα σε 10 λεπτά το πολύ το έχουμε γυρίσει στα προσωπικά και μετά βλέπω μια συνέντευξη τυπωμένη με τίτλους αποκλειστικά για τα προσωπικά μου, με το ελάχιστο που έχω πει να μεγεθύνεται. Αυτή η επανάληψη κρατά πάρα πολλά χρόνια και άρχισα να μην νιώθω άνετα με αυτό. Αισθάνομαι αμηχανία, σχεδόν ντροπή, να μας βλέπω να περιφερόμαστε με κραυγαλέους τίτλους τη στιγμή που η χώρα μας δοκιμάζεται από τόσα δεινά. Υποτίθεται δίνεις 4-5 συνεντεύξεις το χρόνο για να προβάλλεται η δουλειά σου και τελικά μόνο αυτή δεν προβάλλεται.

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν έχω χωρίσει από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ούτε 5 λεπτά»!

Έπαιξαν ρόλο τα αναληθή δημοσιεύματα στην αρχή της σεζόν που έλεγαν πως χωρίσατε με τον Μιχάλη; Ναι έπαιξαν. Αλλά αυτό που έπαιξε ρόλο πιο πολύ είναι πως εγκλωβιζόμουν μέσα σε αυτή την κατάσταση και δεν έδινα ελεύτερη όταν έδινα μια συνέντευξη. Από το να μη νιώθω ελεύτερη – στη σκέψη πως ό,τι και να πω θα «γυρίσει» σε κάτι προσωπικό – και να βγαίνω τελικά μαζεμένη και κλειστή, είπα «ας μη δίνω συνεντεύξεις». Και πέρασα καταπλητικά που έκανα κάποια πράγματα επιλεκτικά και δεν αναλώθηκε σε όλο αυτό το «σας παρακαλώ, μη με ρωτήσετε για τα προσωπικά μου», «όχι δεν θα σε ρωτήσουμε» και μετά να γίνονται επτά ερωτήσεις για τη σχέση μου ή γενικά για τις σχέσεις και να μπαίνει τίτλος σαν να μιλάω για τη σχέση μου, ενώ απαντώ γενικά. Επειδή όμως έτσι είναι το σύστημα, δεν θα το αλλάξω, θα κάνω πίσω εγώ.

Έχουν γραφτεί διάφορα: πως παντρεύεται, είσαι έγκυος, χώρισες. Οι δικοί σου επηρεάζονται, αναστατώνονται; Πλέον όχι. Αλλά οταν κάτι λέγεται μεγάλο διάστημα και υπάρχει επιμονή, πλέον αρχίζουν να με παίρνουν και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί αναρωτιούνται αν όντως κάτι συμβαίνει. Κι εκεί είναι που εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί να μη λογαριάζεις πως πίσω από έναν άνθρωπο υπάρχουν κι άλλοι και να αναστατώνεις αυτό το γνωστό «στενό περιβάλλον», από το οποίο όλοι ενημερώνονται.