Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη.

Μια ισχυρή νεράιδα προδίδεται από τον παιδικό της φίλο λίγο πριν μια από τις διασημότερες και πιο παρακμιακές οικογένειες αφήσουν το σημάδι τους στην ιστορία του παπισμού. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Πολωνίας – Σενεγάλης και οι νικητές των Αγώνων Πείνας ετοιμάζονται για τη θριαμβευτική περιοδεία τους στις 12 περιφέρειες της Πάνεμ.

Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Maleficent

Vodafone TV on demand

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Στρόμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Σαμ Ράιλι
Διάρκεια: 97′

Ζήστε μαγικές στιγμές στο Vodafone TV, με την ταινία Maleficient και την Αντζελίνα Τζολί!

Η Maleficent είναι μια ισχυρή νεράιδα που προστατεύει το μαγικό βασίλειο του Μουρ από τους μοχθηρούς ανθρώπους. Μεγαλώνει στο δάσος και η ζωή της είναι ειδυλλιακή.

Προδίδεται όμως από τον παιδικό της φίλο Στέφαν, ο οποίος της κόβει με δόλο τα φτερά και για το κατόρθωμά του κερδίζει το βασιλικό θρόνο.

Προδομένη, η Maleficent γίνεται σκληρή και εκδικητική. Έτσι, καταλήγει να καταραστεί τη νεογέννητη κόρη του νέου βασιλιά.

Στην πορεία όμως, η Maleficent θα συνειδητοποιήσει ότι το μικρό κορίτσι μπορεί να εξασφαλίσει την ειρήνη στο βασίλειο και ίσως και την πραγματική ευτυχία της ίδιας της Maleficent.

The Borgias

Vodafone TV on demand

Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 3ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις!

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν
Πρωταγωνιστούν: Τζέρεμι Άιρονς, Φρανσουά Αρνό, Χολιντέι Γκρέινγκερ, Πίτερ Σάλιβαν, Λότε Βέρμπικ

gbfhdoi1

Στη σειρά «The Borgias» πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άϊρονς στο ρόλο του Ροντρίγκο Βοργία, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1,18:00

18073364968643

Στον πλέον αμφίρροπο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, τον 8ο, η Πολωνία αντιμετωπίζει στις 18:00 τη Σενεγάλη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για πρόκριση στους «16».

The Hunger Games: Φωτιά

Star, 22:00

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Πρωταγωνιστούν: Στάνλεϊ Τούτσι, Τζος Χάτσερσον, Γούντι Χάρελσον, Τζένιφερ Λόρενς, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Λένι Κράβιτς, Ντόναλντ Σάδερλαντ
Διάρκεια: 140′

jopjmpoΗ Κάτνις Έβερντιν έχει επιστρέψει σπίτι ασφαλής μετά τη νίκη της στους 74ους Αγώνες Πείνας μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα Μέλαρκ. Η νίκη τους σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και να ξεκινήσουν μια «Περιοδεία της Νίκης» σε όλες τις περιφέρειες.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η Κάτνις αισθάνεται ότι η επανάσταση σιγοβράζει αλλά η Κάπιτολ έχει ακόμα τον έλεγχο καθώς ο Πρόεδρος Σνόου προετοιμάζει τους 75ους Αγώνες Πείνας – ένα διαγωνισμό, που μπορεί να αλλάξει την Πάνεμ για πάντα…

Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!


ΠΗΓΗ