Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η διάσημη ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, ένα υγιέστατο αγοράκι με το όνομα Σαντιάγκο Ενρίκε Μπαστόν.

Όπως αναφέρει αποκλειστικά το περιοδικό Hola, η διάσημη ηθοποιός γέννησε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες και το μωρό ζυγίζει 3,090 κιλά.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για αυτή την όμορφη ευλογία» δήλωσαν στο περιοδικό η Εύα και ο σύζυγός της Χοσέ Μπαστόν.

Η νέα μητέρα μάλιστα μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του μικρού και όπως φαίνεται, η μητρότητα της ταιριάζει. Στη φωτογραφία, η Εύα κρατά επάνω στο στήθος της το μωρό της, με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Ο μικρός Σαντιάγκο γεννήθηκε δύο χρόνια μετά τον πλούσιο γάμο του ζευγαριού στο Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Εύα μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες με τους οπαδούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο πριν γεννήσει, η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι περπατούσε κάθε μέρα προκειμένου να φέρει στον κόσμο πιο γρήγορα το μωρό της. Όπως είπε: «Ευτυχώς, ένας άνθρωπος θα βγει από όλη αυτή την εμπειρία». Παραδέχτηκε επίσης πως ένιωθε «άβολα» τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Ο σύζυγός της, Χοσέ, είναι πατέρας ήδη τριών παιδιών, των Μαριάνα, Ναταλία και Χοσέ, από την πρώην σύζυγό του Ναταλία Εσπερόν. Τον περασμένο Μάρτιο, η Εύα μίλησε για το ταξίδι της στη μητρότητα. «Έχουμε ήδη τρία παιδιά , έτσι δεν είναι κάτι καινούριο» είπε στο Hola. «Το απολαμβάνουμε. Έχουμε ήδη μια πολύ δυνατή σχέση και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι».


ΠΗΓΗ