Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη.

Ο βασιλιάς Τ’Τσάλα ανακηρύσσεται βασιλιάς της Γουακάντα και, ως Black Panther, καλείται να προστατεύσει το βασίλειό του ενώ οι πειρατές προσπαθούν να σώσουν τον πιο διαβόητο εγκληματικό παράδεισο της εποχής. Λίγο μετά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Ιράν – Ισπανίας, ο street racer Τόμπι Μάρσαλ θα βρεθεί άδικα στη φυλακή και ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί.

Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Black Panther

Vodafone TV on demand

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Πρωταγωνιστούν: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ.Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Μάρτιν Φρίμαν
Διάρκεια: 134′

Απολαύστε στο Vodafone TV την πολυαναμενόμενη ταινία: Black Panther!

Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T’Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο.

Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρη τον πλανήτη.

Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Black Sails

Vodafone TV on demand

Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 4ο στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις!

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ε. Στάινμπεργκ, Ρόμπερτ Λέβιν
Πρωταγωνιστούν: Τόμπυ Στήβενς, Χάννα Νιού, Λουκ Άρνολντ, Τζέσικα Πάρκερ Κέννεντυ

black sails

Η ιστορία εξελίσσεται 20 χρόνια πριν από την κλασική νουβέλα «Treasure Island» και ακολουθεί τον καπετάνιο Flint, τον πιο διαβόητο πειρατή της εποχής του.

Μια εποχή σφοδρής αντιπαράθεσης με την Βρετανική Αυτοκρατορία, που τους θεωρεί εχθρούς της ανθρωπότητας και τους πειρατές να κηρύσσουν τον πόλεμο ενάντια στο κόσμο.

Απειλούμενοι με την εξαφάνιση, πολεμούν για την διάσωση του New Providence Island, του πιο διαβόητου εγκληματικού παράδεισου της εποχής, μια περιοχή γεμάτη πειρατές, πόρνες, κλέφτες και τυχοδιώκτες, ένα μέρος που διακατέχεται από τις ανοιχτόμυαλες ιδέες και την ωμότητα.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00

18073364968643

Το Ιράν, που είναι η μοναδική ομάδα που ξεκίνησε με νίκη τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ, με το 1-0 επί του Μαρόκο, κοντράρεται με την υπερδύναμη Ισπανία, η οποία ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στη διοργάνωση.

Need for Speed

Star, 22:00

Σκηνοθεσία: Σκοτ Γουό
Πρωταγωνιστούν: Άαρον Πολ, Ντομινίκ Κούπερ, Σκοτ Μεσκούντι, Ίμοτζεν Πουτς, Μάικλ Κίτον
Διάρκεια: 125′

iohniohΟ Τόμπι Μάρσαλ, εργάζεται με τους φίλους του στην οικογενειακή του επιχείρηση ενώ παράλληλα δοκιμάζει το σπάνιο ταλέντο του σε ερασιτεχνικές και αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων. Η ζωή κυλάει όμορφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα πάνω κάτω και καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα, το οποίο ουδέποτε διέπραξε.

Για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής του θα παραμείνει άδικα φυλακισμένος, έχοντας στο μυαλό μόνο μια σκέψη: την εκδίκηση!

Fatal Vows

ΣΚΑΪ, 00:30

piojpoΣτη σειρά ντοκιμαντέρ «Fatal Vows» διαφορετικά ζευγάρια μετατρέπονται από αγαπημένοι σύντροφοι σε εχθροί που είναι έτοιμοι να κατατροπώσουν ο ένας τον άλλο. Όταν η Νάνσι Λιόν πέθανε στο νοσοκομείο υπό μυστηριώδεις συνθήκες, οι πρώτες υποψίες έπεσαν στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύντομα όμως άρχισαν να προκύπτουν και άλλοι ύποπτοι: μήπως ο δολοφόνος ήταν ο αδελφός της; Μήπως η Νάνσι αυτοκτόνησε; Ή μήπως προσπάθησε συνειδητά να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της για τον επικείμενο θάνατό της;

Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!



ΠΗΓΗ