Την Τρίτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από το Λύκειο και το Γυμνάσιο Δ.Κ. Πεντέλης η θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Θέκλας Μαντέλη στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Δ. Κ. Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τη Διευθύντρια του Λυκείου κα Κλεάνθη Καραγιαννοπούλου και τον Διευθυντή του Γυμνασίου κο Βασίλη Ζαφειρόπουλο τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για τη συνεργασία τους και τόνισε την ανάγκη να στηρίζουμε την ιστορία και τις ρίζες μας στέλνοντας μηνύματα πατριωτισμού και ευθύνης.

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Σεραφείμ-Πρ. Ηλία Πεντέλης Πατέρας Φραγκίσκος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υπεύθυνος για το Μέγαρο κος Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Άγγελος Παλαιοδήμος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη για το Ελεύθερο Πανεπιστημίου του Δήμου κα Άντα Μπούσουλα, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Λευτέρης Κοντουλάκος, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Ελένη Γκρέτσα, το Μέλος Δ.Σ. της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Σέβη Πάχνη εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ


Πηγή