Υποφέρει από «βαριά» κατάθλιψη, η οποία συνδέεται, σύμφωνα με την ίδια, με ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που χρονολογείται από τα παιδικά της χρόνια, όπως και με τον ρατσισμό και τον σεξισμό της αμερικανικής κοινωνίας

Σε άρθρο που θα δημοσιευτεί αύριο, Παρασκευή, στο περιοδικό Essence, το οποίο απευθύνεται κυρίως στις μαύρες γυναίκες, η 52χρονη τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον εξηγεί ότι χάρηκε για πρώτη φορά στη ζωή της όταν γεννήθηκε το πρώτο της παιδί, το 2017.

Janet Jackson ΤΖΑΝΕΤ ΤΖΑΚΣΟΝ

Η Τζάνετ Τζάκσον, η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980, διηγήθηκε ότι η δεκαετία μετά τα 30 της ήταν «δύσκολη».

«Ήταν δύσκολος ο αγώνας (κατά της ασθένειας). Θα μπορούσα να περάσω όλη μου τη ζωή αναλύοντας τους λόγους της κατάθλιψής μου», γράφει η Τζάνετ Τζάκσον, σύμφωνα με τα αποσπάσματα του άρθρου αυτού που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

Janet Jackson ΤΖΑΝΕΤ ΤΖΑΚΣΟΝ

«Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να οφείλεται σε ένα αίσθημα κατωτερότητας που χρονολογείται από την παιδική ηλικία. Αυτό μπορεί να συνδέεται με στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε αλλά είναι πολύ μακρινοί. Και υπάρχουν βεβαίως κοινωνικά προβλήματα, τα οποία είναι ο ρατσισμός και ο σεξισμός», συνεχίζει.

«Αν τα προσθέσουμε όλα μαζί μάς δίνουν την κατάθλιψη, μια ασθένεια επίμονη και τρομακτική», κατέληξε, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Janet Jackson ΤΖΑΝΕΤ ΤΖΑΚΣΟΝ

Η μικρότερη αδελφή του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος υπέφερε επίσης από κατάθλιψη, επέστρεψε στο προσκήνιο το 2015 με ένα άλμπουμ, προτού σταματήσει αιφνιδίως την περιοδεία της τον Μάρτιο του 2016, λέγοντας ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

Στις αρχές του 2017 έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Έισα.

Janet Jackson ΤΖΑΝΕΤ ΤΖΑΚΣΟΝ


ΠΗΓΗ