Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή.

Μια παραψυχολόγος επιστρέφει στο σπίτι που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον οικογενειακό… δαίμονα και ένας τετράχρονος μπόμπιρας ανακαλύπτει κάθε μέρα κάτι νέο και ενδιαφέρον. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την αναμέτρηση μεταξύ Σερβίας και Ελβετίας, μια εκκεντρική γεροντοκόρη ψάχνει γαμπρό και ένας υπάλληλος της Fedex βρίσκεται ναυαγός σε ένα έρημο νησί μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα.

Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Insidious: The Last Key

Vodafone TV on demand

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ
Πρωταγωνιστούν: Λιν Σάι, Άνγκους Σάμπσον, Τζος Στιούαρτ
Διάρκεια: 103′

​Στο Vodafone TV δείτε σήμερα το Insidious: The Last Key για στιγμές έντασης και αγωνίας!

Η βετεράνος Δρ. Elise Rainier πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό, και ίσως το πιο τρομαχτικό κυνήγι φαντασμάτων της ζωής της.

Η αποστολή της αποκτά βαρύνουσα σημασία, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το ίδιο της το πατρικό σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της.

Ενώ τότε αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της επιμελώς, και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού δράματός της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το Πρόσωπο-Κλειδί.

Είτε θα κερδίσει και όλα θα πάνε καλά είτε θα χάσει και θα βυθιστεί η ίδια, αλλά και πολλές άλλες ψυχές, στο απόλυτο σκοτάδι.

Caillou

Vodafone TV on demand

Δες όλα τα επεισόδια του 2ου και του 3ου κύκλου στο Vodafone οκ TV όποτε εσύ θέλεις!

xcopvjpoxc

Ο Caillou ζει σε ένα γαλάζιο σπίτι στην οδό 17 Pine με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την μικρότερη αδελφή του, τη Ρόζι. Κάθε μέρα ανακαλύπτει κάτι νέο και ενδιαφέρον με την οικογένεια και τους φίλους του και χρησιμοποιεί τη φαντασία του σε κάθε επεισόδιο.

Η σειρά ασχολείται με θέματα όπως ο φόβος για το σκοτάδι, η υπομονή, ο καλός φίλος, ο καλός αδερφός και άλλα σημαντικά γεγονότα της ζωής.

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

ΕΡΤ1, 21:00

18073364968643

Το ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση από τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2018 διεξάγεται στο Καλίνινγκραντ μεταξύ Σερβίας και Ελβετίας. Η πρώτη νίκησε στην πρεμιέρα την Κόστα Ρίκα και η δεύτερη πήρε σημαντική ισοπαλία από τη Βραζιλία.

Οι γαμπροί της Ευτυχίας

Star, 21:00

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Διάρκεια: 98′

sdoifhsdoiΟ Βαγγέλης, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με τη Λίνα. Δυστυχώς δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία.

Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας, που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία;

Ο Ναυαγός

ΑΝΤ1, 22:30

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις
Πρωταγωνιστούν: Τομ Χανκς, Έλεν Χάντ
Διάρκεια: 143′

fdbhΟ Τσακ Νόλαντ έχει ρυθμίσει την καθημερινότητά του με την ακρίβεια ωρολογιακού μηχανισμού. Ως τη στιγμή που βρίσκεται ναυαγός σ’ ένα έρημο νησί, όπου πρέπει να αποκτήσει τις ικανότητες ενός σύγχρονου Ροβινσώνα για να επιβιώσει.

Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!


ΠΗΓΗ