«Σας περιµένω να γνωριστούµε από κοντά, να γιορτάσουµε µαζί αυτή µου την επιτυχία και να σας ευχαριστήσω κερνώντας σας ένα ποτό, ανταποδίδοντας έτσι µε τον δικό µου τρόπο την αγάπη που µου δείξατε!», έγραφε η ανακοίνωση της Ίνα λίγα 24ωρα πριν το πάρτι της για το διεθνές βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πoρνoστάρ που είχε κερδίσει στις αρχές Οκτώβρη. «Θα σας περιμένουμε με τις σαμπάνιες», μας είχε πει πιο μεστά ο Τεό σε ένα προσωπικό μήνυμα.

Θυμίζουμε ότι η Ίνα κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών, φέρνοντας στη χώρα μας για πρώτη φορά μια τέτοια διάκριση. Επίσης, η πoρνoστάρ από την Ελλάδα, μαζί με την οποία είχαμε περάσει ένα 24ωρο πριν καιρό (μαζί και με τον σύζυγο και παρτενέρ της στις ταινίες, Τεό), κατόρθωσε να συγκεντρώσει όχι μόνο τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία της αλλά και συνολικά στον διαγωνισμό, από όλες τις κατηγορίες, κάτι που την έκανε αυτόματα τη μεγάλη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού.

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, οι φωτογράφοι είχαν πάρει θέση μπροστά από την βραβευμένη για την παρουσίαση των βραβείων που κατέκτησε και παρέλαβε στην Ουγγαρία από την διοργανώτρια αρχή των DDF Αwards.

Εμείς μείναμε μέχρι πιο αργά, φωτογραφίζοντας την Ίνα πριβέ και απολαμβάνοντας το shows τους.

%ce%b9%ce%bd%ce%b12%ce%b9%ce%bd%ce%b13

Πηγή: vice.com/gr, gazzetta.gr