Ο Νίκος Μουτσινάς είχε καυτηριάσει τις δηλώσεις της Βατίδου για το Greece’s Next Top Model, όπου μεταξύ άλλων είχε πει ότι δεν θα άφηνε την κόρη της να πάρει μέρος σε αυτό. «Δεν θα τους έκανα αυτή τη χάρη. Είμαι η Εύη Βατίδου και θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρει η συγκεκριμένη επιτροπή;» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Ενώ η ίδια θα πήγαινε ως κριτική επιτροπή και όπως είχε πει στις τηλεοπτικές κάμερες, θα το έκανε και καλύτερα.

Στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά, λοιπόν, απάντησε η Εύη Βατίδου με ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram. «Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος -παρουσιαστής – ηθοποιός σου απαντώ » Το λάθος είσαι ΕΣΥ » και «Το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις!».

Ωστόσο, το πρώην μοντέλο επανήλθε με νέα οργισμένη ανάρτηση, με αποδέκτες όσους αμφισβήτησαν την καριέρα της ως μοντέλο. Ανέβασε μία φωτογραφία της με νυφικό από το 1996, όπου είχε ποζάρει για λογαριασμό της βρετανικής Vogue και τη συνόδευσε με ένα οργισμένο μήνυμα.

«Να λέμε αλήθειες .. Η πρώτη Ελληνίδα στην αγγλική Vogue. Μετά πήρα και το Στέμμα το 1999 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Κατά τα άλλα δεν έκανα και καριέρα… Απλά τότε επέλεξαν εμένα …Λυσσάξατε …. ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ …μοντέλο της Vogue και έχω ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ την οποία και παρουσιάζω δεν τα λέω έτσι για να τα λέμε. Τι διδάσκει το GNTM? ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΣΙΛΙΣΕΣ της ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑΣ? ΣΑΝ να ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΑ συμπεριφέρονται στα κορίτσια …ΚΑΙ μιλάτε για ΜΟΔΑ…» έγραψε μεταξύ άλλων στο σχόλιο της που είχε σαφείς αναφορές στο Greece’s Next Top Model.


Πηγή