Για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε η Ελενα Χριστοπούλου από το GNTM, η οποία ήταν χτες καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η μέντορας των κοριτσιών του GNTM και γνωστή booker στον χώρο αποκάλυψε πως όταν η Υβόννη Μπόσνιακ ήρθε στην Ελλάδα ήταν συνέχειά μαζί της. Ωστόσο όταν το διάσημο μοντέλο τότε της είπε ότι βγαίνει με τον Αντώνη Ρέμο, η Χριστοπούλου δεν τρελάθηκε και από την χαρά της.

Συγκεκριμένα, η κουβέντα ξεκίνησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος της ζήτησε ένα μεγάλο ευχαριστώ επειδή έφερε και έκανε γνωστή ως μοντέλο την Υβόννη στην Ελλάδα.

«Με εμένα ήταν η Υβόννη από την πρώτη ημέρα στην Ελλάδα… Δεν μου είπε μία φορά τόσα χρόνια ήταν “είμαι κουρασμένη”…», ανέφερε η μέντορας των κοριτσιών του GNTM .

Μάλιστα η Έλενα όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή της όταν έμαθε από την Υβόννη ότι είναι με τον Αντώνη Ρέμο, εκείνη είπε με ειλικρίνεια: «Δεν είπα και «μία χαρά παιδί» όταν έμαθα για τον Αντώνη» και το δικαιολόγησε λέγοντας πως ο τραγουδιστής ήταν γνωστός και είχε πολλές θαυμάστριες.

iefimerida.gr


Πηγή