Σε βαριά κατάθλιψη έχει πέσει μια καμήλα της αστυνομίας στην Ινδία, αφού αρνείται να φάει και να πιει μετά τον θάνατο του φροντιστή της από καρδιακή προσβολή.

Ο βοηθός επιθεωρητή Σιβράζ Γκαντβί, που «συνεργαζόταν» με την καμήλα πολύ καιρό – πέθανε ενώ έκανε περιπολία στην συνοριακή περιοχή Κουτς, στα βορειοδυτικά της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν.

Όπως και οι συγχωριανοί του στο χωριό του αξιωματικού, όπου ήταν πολύ δημοφιλής, σοκαρίστηκαν από την είδηση, έτσι και η καμήλα σταμάτησε να τρώει και να πίνει, από την στιγμή που ο Γκάντβι δεν εμφανίστηκε κανονικά στην δουλειά του.

Οι αστυνομικές πηγές στην Ινδία ένα πως ο 56χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή λίγα λεπτά αφότου τάισε την καμήλα του. «Πήγε στην περιοχή στις 9.30 το πρωί και πρώτα τάισε την καμήλα. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Γκάντβι κατέρρευσε» είπε η πηγή.

Μεταφέρθηκε στην Κοτάρα αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και οι γιατροί συνέστησαν στους συναδέρφους του να τον μεταφέρουν στο Μπουζ. Αλλά η ένταση του πόνου αυξήθηκε και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε έπρεπε να σταματήσει πρώτα σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στα μισά της διαδρομής. Άφησε την τελευταία του πνοή εκεί» πρόσθεσε η πηγή.

Τώρα, οι συνάδερφοί του κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την καμήλα να ξεπεράσει την κατάθλιψη.

iefimerida.gr


Πηγή