Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και πόσο τη στιγμάτισε.

«Μόλις είχαμε κάνει πρεμιέρα στο Πρωινό, πάω το μεσημέρι στο σπίτι και είδα κλήση από την αδερφή μου και νόμιζα ότι ήθελαν να μου πουν για την πρεμιέρα. Τελικά, το τηλεφώνημα δεν ήταν ευχάριστο. Μου ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς είναι στο νοσοκομείο γιατί έπαθε εγκεφαλικό. Το επόμενο τηλεφώνημα ήταν πιο σοβαρό, μου ανακοίνωσαν ότι τα επόμενα δύο 24ωρα θα φανεί κατά πόσο θα ζήσει. Τα παράτησα όλα και γύρισα στη Γερμανία» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έφτασα σε ένα σημείο που είπα ευτυχώς τουλάχιστον πρόλαβα να τον δω, να τον χαιρετήσω κι έφυγε μέσα στα χέρια μου. Κατάλαβε ότι πήγα, αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Ήταν πάρα πολύ τρομακτικό να βλέπεις τον πατέρα σου τόσο ευάλωτο. Δύο χρόνια μετά τον χαμό του ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Μετά τον θάνατό του έπιασα πάτο από όλες τις απόψεις. Εκείνη τη μέρα μας πήραν από το νοσοκομείο και μας είπαν ότι πρέπει να πάμε εκεί».

«Ευτυχώς προλάβαμε και πήγαμε. Δεν είχε ξαναδεί κανένας μας να πεθαίνει κάποιος μπροστά στα μάτια μας. Είναι πάρα πολύ τρομακτικό. Κοιταζόμασταν με την αδερφή μου και το μόνο που μπορούσαμε να πούμε ήταν “ανακατεύεται το στομάχι μου”, ήταν το μόνο που είπαμε μεταξύ μας, δεν μπορούσαμε να πούμε κάτι άλλο. Και έχεις τόσο φόβο γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί, δεν ξέρεις πώς θα γίνει και απλά κάποια στιγμή σταματάει να αναπνέει. Και εκεί μετά καταστράφηκαν όλα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες.

newsbeast.gr


Πηγή