ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η Πανσέληνος στον Τοξότη και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη θα σου φέρουν ανοίγματα για συναντήσεις και συνομιλίες, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα μιλήσεις. Στην περίπτωση που σου δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης η στάση σου ενδεχομένως να είναι αδιάλλακτη και κάθετη. Με τον Ποσειδώνα να επιστέφει σε ανάδρομη πορεία παρελθοντικές καταστάσεις θα βγουν στο προσκήνιο, οι εσωτερικός σου κόσμος ίσως να είναι μπερδεμένος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά με σταθερότητα και συγκεκριμένες επιθυμίες. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στις κουβέντες ή στις καταστάσεις που ξέρεις πως επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου, απέφυγε να δημιουργήσεις πεδίο αντιδράσεων. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να κινηθείς χαλαρά, θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κάνει δυναμική τη στάση σου, ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις τα πάνω σου. Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ώθηση να προσεγγίσεις, επιτυχία θα βρουν οι προσπάθειες σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να καταφέρει να εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Ανοίγεται νέα προοπτική θα είναι στο χέρι σου αν θα την αξιοποιήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη κάθετη και απόλυτη θα είναι η στάση σου, προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί διαλλακτική διάθεση. Για να υπάρξει συνεννόηση και ισορροπία προσπάθησε να περιορίσεις το πείσμα και τον εγωκεντρισμό, καλό θα είναι στις συζητήσεις με το ταίρι σου η στάση σου να είναι χαλαρή. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε για ένα παρελθοντικό ανοιχτό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ενισχύσει τον ρεαλιστικό τρόπο σκέψης σου, θα βρεις τη διέξοδο που χρειάζεσαι για να τονωθεί η ψυχολογία σου. Με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα επανεξετάσεις τις καταστάσεις και κυρίως τα αποτελέσματα, ίσως να αλλάξεις αποφάσεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο θα νιώσεις την ανάγκη να διαφοροποιήσεις την πορεία των επαφών σου, κάποια πρόσωπα θα τα απομακρύνεις, κάποια άλλα θα τα φέρεις κοντά σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην ανοίξεις παλιές πληγές και δημιουργήσεις ανησυχίες για θέματα που δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να ξανά συζητηθούν . Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία ίσως να μην σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεων σου, η στάση σου δεν θα είναι συγκαταβατική. Καλό θα είναι μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις εντάσεις και τα εγωιστικά κοντραρίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα έχει απέναντι σου ξεκάθαρες προθέσεις, ειλικρινά λόγια θα ακουστούν, σκέψου συνειδητοποιημένα και αποφάσισε πως θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθύες το γενικό κλίμα στις επαφές σου θα είναι ευνοϊκό για συναισθηματικό άνοιγμα και εξομολογήσεις, η διάθεση σου θα είναι θετική, η διαίσθηση σου δεν θα σε προδώσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ο οποίος μετά τις είκοσι του μήνα επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, θα υπάρξουν θετικές ανατροπές που θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κουβέντες γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης ή γενικότερα της μελλοντικής πορείας του δεσμού σου. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή να μην κρύψεις αυτό που σκέπτεσαι ή αισθάνεσαι, μίλα ανοιχτά γι αυτά που πραγματικά επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω αναζήτηση και συνειδητοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ανάγκη σου θα είναι να καταλήξεις και να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο. Θετικά ανοίγματα θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου, δεν αποκλείεται με τον ανάδρομο Ποσειδώνα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιο πρώην ταίρι σου. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να αποκτήσεις σταθερές επαφές, θα δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη απέφυγε τις εξάρσεις και τις υπερβολές, προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις όμως θα πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο διεκδίκησης. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να βγάλεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου, με αισθησιασμό θα πλησιάσεις το ταίρι σου, θα υπάρξει μεταξύ σας αμοιβαιότητα και κατανόηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στον Τοξότη αποφασίζεις να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό υπάρχει στο συναισθηματικό σου πεδίο. Στοχευόμενες θα είναι οι ενέργειες σου, θα αναλάβεις δράση και θα σου βγει σε καλό, η κατάληξη θα σε ενθαρρύνει. Αν έχεις σταθερά αισθήματα γι αυτό το άτομο θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο σχέσης. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να κινηθείς χωρίς άγχος, στηρίξου στη διαίσθηση σου θα είναι σωστή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ερμή να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη η μεθοδική σου τακτική θα είναι αποτελεσματική, θα καταφέρεις να κατευθύνεις το ταίρι σου και να επηρεάσεις την άποψη του σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε αυτό που θα προτείνεις θα πάρεις θετική απάντηση, θα χαρείς και θα νιώσεις ικανοποίηση. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις κοινές σας δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το τι είδος σχέση θέλεις στη ζωή σου. Θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τα όσα συνέβηκαν, να συγκρίνεις και να καταλήξεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξεις τα δεδομένα. Θα είσαι σε θέση να αποβάλεις τις ανασταλτικές σκέψεις, αξιοποιήσετε τις συγκυρίες, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη απέφυγε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης, πρόσεξε να μην δημιουργήσεις εντάσεις, στις διαφωνίες που θα έχεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση σου. Στην περίπτωση που προσπαθήσεις να επιβληθείς, θα βρεις αντιδράσεις. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία η στάση σου ενδεχομένως να γίνει κυκλοθυμική, προσπάθησε να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την Πανσέληνο στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία δεν αποκλείεται η σκέψη σου να σταθμεύσει στο πρώην ταίρι σου. Θα εμβαθύνεις στα αισθήματα σου, στην περίπτωση που νιώσεις την ανάγκη να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία η τύχη θα σε ευνοήσει, τα συμβάντα θα δώσουν άνοιγμα για επανασύνδεση. Σκέψου με ορθολογισμό και πράξε με αμεσότητα θα καταφέρεις να βγεις από τις αβέβαιες καταστάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες η διαίσθηση σου θα σε οδηγήσει στις σωστές πράξεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Η εβδομάδα σου θα είναι δημιουργική θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στις διαθέσεις σου όσο και στην εξέλιξη του δεσμού σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για υποσχέσεις ή αποφάσεις. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική της συγκατοίκησης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για προτάσεις και συζητήσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο προσπάθησε να αποφύγεις την ανυπομονησία κινήσου μεθοδικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου σκεπτόμενη και επιφυλακτική θα είναι η στάση σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα εμβαθύνεις στα αισθήματα και στα γεγονότα. Θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, η διάθεση σου θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα, ίσως να έρθουν στη μνήμη σου γεγονότα προηγούμενων σχέσεων. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να σκεφτείς αισιόδοξα και να ανοίξεις δίοδο προσεγγίσεων. Κράτα θετική τη διάθεση σου, απέφυγε την ανυπομονησία.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου και να κατοχυρώσεις το ταίρι που έχεις δίπλα σου. Η σταθερότητα των αισθημάτων σου θα σε βοηθήσει να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις τις συνθήκες της σχέσης σου, με το ταίρι σου θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και με τον Κρόνο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα κινηθείς δυναμικά, αυτή τη φορά δεν θα αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Θετική επίδραση θα έχει επάνω σου ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο, αλλάζεις τρόπο σκέψης, αισιοδοξείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Θα συνομιλήσεις με καινούργια άτομα, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις το άνοιγμα να προχωρήσουν οι επαφές. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες που θα προκύψουν, κινήσου με αποφασιστικότητα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου ορθολογισμός και σοβαρότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Ανάγκη σου θα είναι η σταθερότητα ίσως και η δέσμευση, βάσιμες θα είναι οι κουβέντες που θα κάνεις με το ταίρι σου γύρω από το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη απέφυγε τον επιτακτικό τρόπο έκφρασης, αν θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου θα πρέπει ο χειρισμός σου να είναι μεθοδικός ίσως και διπλωματικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τις χρονοτριβές και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν τα κατάλληλα ανοίγματα, πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα χάσεις χρόνο, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Αν ζητήσεις συνάντηση θα πάρεις θετική απάντηση, η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα βοηθήσει στο να υπάρξει συγκατάβαση και ανάγκη για επανένωση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου και τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία η στάση σου ίσως να μην είναι ισορροπημένη, ενδεχομένως η σκέψη σου να γυρίσει πίσω σε παλιά αρνητικά γεγονότα. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία αλλάζει το σκεπτικό σου, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις. Αν διακατέχεσαι από ανησυχίες ή αμφιβολίες μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου , μη κρύψεις ή καμουφλάρεις αυτό που αισθάνεσαι.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στο ζώδιο σου θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, ωστόσο με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία προσοχή να μην παρασυρθείς από τα κολακευτικά λόγια που θα ακούσεις και πέσεις σε λάθος εξιδανικεύσεις. Στην περίπτωση που ενθουσιαστείς ή ερωτευτείς δεν θα πρέπει να βιαστείς, δώσε χρόνο στα γεγονότα. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς όπως θα προβάλλονται.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με την Πανσέληνο στον Τοξότη την εμφάνιση τους θα κάνουν εσωτερικές ανησυχίες, σκέψου αντικειμενικά θα καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις και να πάρεις αποφάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου ήρεμη συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ανταποκριθεί και θα διατηρήσει τη μεταξύ σας ισορροπία. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και σωστή, ωστόσο θα πρέπει να εστιάσεις στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.



Πηγή