Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας που όπως έχει αποδείξει πολλές φορές δεν… μασάει τα λόγια του, «έσκισε» με το γάντι την Βίκυ Χατζηβασιλείου για το ντύσιμό της.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και δεν το κρύβει.

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πλημμυρισμένος με φωτό από το καλογυμνασμένο της κορμί και στην εκπομπή της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, προτιμά κυρίως μίνι κολλητά φορέματα.

Αυτή ακριβώς την επιλογή της Βίκυς Χατζηβασιλείου σχολίασε ο Βασίλης Ζούλιας. Αρνητικά αλλά προσεκτικά, την «έσφαξε» με το γάντι.

Εγραψε στο Facebook ο Βασίλης Ζούλιας για την Βίκυ Χατζηβασιλείου:

«Προσπαθώ να μην κρίνω…
αλλά κάποιος πρέπει να μιλήσει σοβαρά στην κατά τα άλλα πανέμορφη κυρία Χατζηβασιλείου σχετικά με το ντύσιμό της για την συγκεκριμένη εκπομπή «Πάμε πακέτο»….
Κάποιος πρέπει με τρόπο να της πει μερικά απλά πράγματα…. Ότι είναι πολύ όμορφη με τέλεια γυμνασμένο σώμα και υψηλή μόρφωση και αυτα είναι πολύ δυνατά στοιχεία που θα έπρεπε να επαρκούν.
Φορώντας λοιπόν ένα απλό φόρεμα σαν αυτά που φόραγε η Τζάκυ θα ηταν αρκετό για αυτή την εκπομπή με αυτή την ιδιόμορφη θεματολογία.
Κατά κάποιο τρόπο η εμφάνισή της προσβάλλει τους καλεσμένους που περνούν μια δύσκολη –συνήθως- δοκιμασία που καταλήγει σε κλάμα… Είναι κάπως αστείο να τους παρηγορεί προσπαθώντας να ισορροπήσει σε πανύψηλα πέδιλα και μίνι ….
Κρίμα γιατί σίγουρα δεν της αξίζει να μιλούν άσχημα κάποιοι για το ντύσιμό της ενώ κάνει μια αξιόλογη και τόσο πετυχημένη εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα.
Αυτά με όλη μου την εκτίμηση….».

iefimerida.gr



Πηγή