Εάν αγαπάτε το retro αλλά κομψό ύφος τότε το grandma’s trend είναι φτιαγμένο για εσάς! Η αλήθεια είναι πως αν και ήταν ένα πολύ χαριτωμένο trend κανένας δεν περίμενε να αποκτήσει αυτή τη δυναμική στη μόδα. Ανακαλύψτε παρακάτω πώς μπορείτε να το υιοθετήσετε.

Square-Toe Shoes

Μετά τα μυτερά παπούτσια, τα τετράγωνα είναι αυτά που προτιμούν οι influencers. Αυτό το στυλ ταιριάζει απόλυτα στην vintage αισθητική των γιαγιάδων μας.

Pearls

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις κοσμημάτων της εποχής προέρχεται και πάλι από τη γκαρνταρόμπα της γιαγιάς. Ο λόγος για τις κομψές πέρλες που στολίζουν από σκουλαρίκια και κολιέ μέχρι στέκες και τσιμπιδάκια.

Clasp Bag

Άκρως κομψά σχέδια που κλείνουν με clasps και έχουν για χερούλι μικρές αλυσίδες. Ανάμεσά τους θα συναντήσετε σατέν ή βελούδινα υφάσματα box σχήματα αλλά και πιο μακρόστενα δερμάτινα γεωμετρικά που πιθανόν να φέρουν και ένα εσωτερικό καθρεφτάκι.

Tweed

Ένα ύφασμα που έγινε γνωστό από τον γαλλικό οίκο Chanel και είναι συνδεδεμένο με τις ανώτερες τάξεις αποπνέοντας μία διαχρονική κομψότητα και ένα ασυναγώνιστο class. Οι λογαριασμοί των απανταχού fashionistas έχουν γεμίσει από tweed κομμάτια με πρωταγωνιστή το skirt suit.

Babushka Μαντήλια

Το κλασικό αξεσουάρ που δένατε γύρω από τον λαιμό σας πλέον μετακομίζει και στα μαλλιά σας καλύπτοντάς τα και φέρνοντας έναν retro 70’s αέρα στις εμφανίσεις.

govastileto.gr






Πηγή