Τα ζώδια για σήμερα 21/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 21/01 ξεκινά με τον Κριό…Να προσέξετε πολύ σήμερα γιατί κάποια ξαφνικά γεγονότα, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο θα ανατρέψουν τα σχέδια σας και θα σας υποχρεώσουν να ακολουθήσετε τον γρήγορο ρυθμό αυτών των αλλαγών. Στα προσωπικά σας προσέξτε πάρα πολύ καθώς θα έχετε έντονα την τάση να σπάσετε τους συμβατικούς κανόνες της σχέσης σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε την απομάκρυνση του/της συντρόφου σας, ή ακόμη και την οριστική διάλυση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων οι οποίες θα αφορούν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε θα καθοδηγηθείτε από μία δυνατή αίσθηση των προσωπικών σας αξιών και μία ανάγκη για οικονομική ασφάλεια. Επειδή έχετε ένα ένστικτο σχετικά με τις αξίες των πραγμάτων, μπορείτε να τα πάτε καλά στις επενδύσεις και στις αγοραπωλησίες σήμερα. Θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα σήμερα στα ερωτικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ασχοληθείτε έντονα σήμερα με τραπεζικά θέματα, καθώς έχετε την ικανότητα να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα θέματα. Μπορεί να κερδίσετε χρήματα με την εξυπνάδα σας, ή και κάποια ταξίδια σχετικά με αυτό. Η αρμονία μπορεί να έρθει στην σχέση σας αν πάψετε να διαφωνείτε συνεχώς, και όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την σιωπή σαν όπλο. Αλλά όταν εκφραστείτε με εντιμότητα και εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε πρόβλημα στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας σήμερα, αυτό γιατί είστε δυναμικοί μεν αλλά καταπιεστικοί δε, και ξέρετε πώς να περνά το δικό σας στις επαγγελματικές σας συναλλαγές. Ο μεγαλύτερος εχθρός σας θα είναι τα νεύρα σας. Θυμώνετε εύκολα και όταν συμβαίνει αυτό δεν ενεργείτε με την λογική. Αν τα πράγματα είναι δύσκολα στην σχέση σας να θυμάστε ότι η αποδοχή είναι πιο αποτελεσματική από την δράση (αμυντική επίθεση). Εάν δεν μπορείτε σήμερα να διαχειριστείτε, καλύτερα να κρατήσετε την σιωπή σας ή να μείνετε για λίγο μόνοι.

ΛΕΩΝ

Οι καταστάσεις σήμερα, θα σας βάλουν στην διαδικασία του δικού σας επαναπροσανατολισμού και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με μία ανανεωμένη συμπεριφορά προς την οικογένεια ( τα παιδιά, το σπίτι). Οι προτεραιότητες σήμερα πιθανόν να αλλάξουν έτσι ώστε να δώσετε λιγότερη έμφαση στους στόχους σας και ότι είναι προτιμότερο να επενδύσετε την ενέργεια σας στην οικογένεια και στο άμεσο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως σήμερα να αναδειχθείτε μέσα από μία συνεργασία και ιδιαίτερα ένα αφήσετε τον εγωισμό σας να σταθεί εμπόδιο. Ενεργοποιήστε το διπλωματικό σας ταπεραμέντο θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε καλά με τους συναδέλφους σας και όπου είναι απαραίτητο να γίνουν συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο θα μπείτε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τους δικούς σας στόχους και ότι έχει να κάνει με την προσωπικότητα σας στον/στην σύντροφό σας. Καλό θα ήταν να λασκάρετε την πίεση μέσα στην σχέση σας έτσι ώστε να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με την σχέση σας, βελτιώνοντας το πάθος και την αγάπη σας προς το ταίρι σας. Αλλά πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα απαιτήσετε εκδηλώσεις δέσμευσης από τον/την σύντροφό σας. Στον εργασιακό σας χώρο ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση, γιατί θα πρέπει να είστε αυστηροί με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Παρόλο που είστε φιλόδοξο άτομο και δυναμικό δεν σας αρέσει να διακινδυνεύσετε τις φιλίες σας μέσα στον χώρο της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη ημέρα για εσάς σήμερα, αφού πρέπει να αφήσετε τα άτομα του περιβάλλοντος σας να σας προσεγγίσουν κυρίως στον εργασιακό σας χώρο και όχι να προσπαθήσετε να «ξεφορτωθείτε» τις ιδέες σας επάνω τους. Έτσι κινδυνεύετε να σας χαρακτηρίσουν ισχυρογνώμων και πιεστικούς. Καλό θα ήταν να καθοδηγηθείτε από ένα άτομο το οποίο έχει την διάθεση και την θέληση να σας βοηθήσει με τις σοφές συμβουλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ριζοσπαστικές αλλαγές θα έχετε χώρο της εργασίας σας, είτε για καλό, είτε για κακό. Εναλλακτικά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση ώστε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γνώση εάν παρακολουθήσετε κάποια προγράμματα για να έχετε την επιτυχία που θέλετε. Προσέξτε την νευρικότητά σας και τον τρόπο που την μεταφέρετε στην σχέση σας, αλλιώς θα αντιμετωπίστε εντάσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για περισσότερη επαγγελματική ασφάλεια. Για αυτό πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά και ώριμα τις δικές σας δομές και όπου χρειαστεί να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Είναι απαραίτητο να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα σας και στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις σήμερα και η επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο περιβάλλον σας (επαγγελματικό, προσωπικό). Ίσως να προσπαθήσετε να ανοίξετε τον δρόμο με τον τσαμπουκά σας, παρόλο όμως που γενικά είναι μία ευνοϊκή μέρα για εσάς, καλό θα ήταν να έχετε περισσότερη ανεκτικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Θα νιώσετε έντονα την διέγερση της φαντασίας σας, και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό, αν θέσετε την φαντασία σας στην υπηρεσία κάποιας δημιουργικής δουλειάς. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις τέχνες (μουσική, εικαστικά). Είναι καλό να έχετε έμπνευση αλλά σιγουρευτείτε ότι δεν παρασύρεστε στον κόσμο της φαντασίας. Καλό είναι σήμερα να αφήσετε αυτή την διέγερση της φαντασίας σας να λειτουργήσει μέσα στην σχέση σας.


Πηγή