Τα ζώδια για σήμερα 24/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 24/01 ξεκινά με τον Κριό..Προσέξτε ιδιαίτερα τα νεύρα σας, και την ανυπομονησία σας. Αυτό σαν αποτέλεσμα θα έχει να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης γύρω σας, κι αυτό γιατί σας ενοχλεί πολύ η κριτική που μπορεί να ασκηθεί επάνω σας. Μόνο μελετώντας ψύχραιμα την επιβλητικό προσωπικότητά σας και αναπτύσσοντας μεγαλύτερη ευαισθησία και ψυχραιμία θα μπορέσετε να κερδίσετε την εύνοια των άλλων στον εργασιακό σας χώρο. Αξίζει να γνωρίζετε τους λόγους που θα προκαλέσουν τον θυμό σας στα προσωπικά σας πριν αυτός προκύψει. Επίσης να θυμάστε ότι ο θυμός δεν λύνει τα προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε την προθυμία να κάνετε θυσίες για τον έρωτα και σαν αθεράπευτο ρομαντικό άτομα, έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε καταστάσεις της προσωπικής σας απογοήτευση, είτε λόγω κακής κριτικής σχετικά με τον/την σύντροφό σας, είτε γιατί εσείς μέσα σας έχετε κάποιες απραγματοποίητες προσδοκίες σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Για να νιώσετε καλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να αποδεχτείτε και τις απόψεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ότι αφορά τις επαφές σας και τις συμφωνίες που πρόκειται να κάνετε, η ημέρα είναι μάλλον απρόβλεπτη. Πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα χρονοδιάγραμμα που ίσως δεν εξυπηρετεί τις σημερινές σας ανάγκες. Η ανυπομονησία σας μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις στην σχέση σας, εκτός να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με τον /την σύντροφό σας και να μοιραστείτε μαζί του/της τα οράματά σας ή ακόμη και τα δικά του/της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η πίεση των συνεργατών σας μπορεί να υποσκάψει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σας κάνει κρύψετε το «φως» σας. Η πραγματική όμως επαγγελματική σας ικανοποίηση απλώνοντας τις εμπειρίες σας από την συνεργασία σας με τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή και με άτομα που θα έρθετε σε επαφή για νέες συνεργασίες, βάζοντας τα δικά σας δημιουργικά σας χαρίσματα μπροστά. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις τείνουν να καταναλώσουν πολύ από την ενέργειά σας σήμερα. Ο/η σύντροφός σας θα εκτιμήσει τις νέες σας προτεραιότητες.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε την εμφάνιση προσώπου από τον παρελθόν να σας παρασύρει σε απερισκεψίες. Η ημέρα είναι κατάλληλη για συζητήσεις περισσότερο στα προσωπικά σας θέματα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε την χρυσή τομή με το άλλο σας μισό. Οι ανατροπές δεν θα λείψουν σήμερα σε όλους τους τομείς. Αποφύγετε την αλαζονεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα όσα συμβαίνουν στον εργασιακό σας χώρο, σας κάνουν να έχετε την ανάγκη να τα συζητήσετε και να τα επεξεργαστείτε κατά την διάρκεια συναντήσεων και επαφών. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση της καριέρας, σας δίνεται η ευκαιρία να την αλλάξετε. Σήμερα θα έρθετε κοντά με πρόσωπα της οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορείτε να μεσολαβήσετε και να συμφιλιώσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι αντιφατικές. Θα βρεθούν κοντά σας πρόσωπα που θα μπορέσουν να απογειώσουν τα σχέδια σας. Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες θα σας οδηγήσουν σε λύσεις και νέα ξεκινήματα. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε ένα νέο εγχείρημα αλλά και μία νέα σχέση οι ελεύθεροι. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραμελείτε τις συναισθηματικέ και ερωτικές σας ανάγκες τόσο τις δικές σας, αλλά και του/της συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως οι λύσεις που αναζητάτε σήμερα να βρίσκονται σε νέες ιδέες ή καινοτομίες. Όσο όμως μένετε προσκολλημένοι σε παραδοσιακές μεθόδους ή συζητάτε με άτομα της οικογένειας σας, χωρίς ευελιξία, το πιο πιθανό είναι να πέσετε πάνω σε τοίχο. Παρόλα αυτά είναι τέλεια η στιγμή να αναζητήσετε την ρίζα των προσωπικών σας προβλημάτων που σας έχουν βασανίσει εδώ και πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόσμενες ειδήσεις θα λάβετε σήμερα, οι οποίες θα σας προειδοποιήσουν για μία ενδεχόμενη αποτυχία ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να δείξετε ένα καλό προφίλ στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας επίσης πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων σήμερα. Υπάρχει κάποια ανανέωση στα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι καλή ημέρα για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας ή τα συναισθήματά σας κι αυτό γιατί αν πληγωθείτε ή πληγωθήκατε δύσκολα ξανοίγεστε και έτσι ο/η σύντροφός σας ίσως να μην έχει την ευκαιρία για να επανορθώσει. Οι συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σας δεν θα κυλίσουν όπως θα θέλατε ή με τον τρόπο που θα θέλατε. Κάποιες ανατρεπτικές συζητήσεις και κάποιες ασυνήθιστες πληροφορίες που σας δίνουν, σας αποπροσανατολίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα σας βρίσκει εκτός από δραστήριους, και ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε, να εκφράσετε τις απόψεις σας και τις σκέψεις σας. Ίσως ακόμη και να αποζητήσετε περισσότερο την συντροφιά νέων ανθρώπων ή ατόμων που έχουν πρωτοποριακές ιδέες. Οι φίλοι σας βρίσκονται και το φλερτ αποδίδει σήμερα.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιοι παράγοντες σήμερα θα σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό. Ακούστε την φωνή της λογική για την εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων. Παρόλα αυτά δεν θα λείψει η συναισθηματική στήριξη από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, κι αυτό γιατί η Αφροδίτη και ο Άρης είναι σήμερα στο πλευρό σας ιδιαίτερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου.


Πηγή