Τα ζώδια για σήμερα 23/01

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 23/01 ξεκινά με τον Κριό..Η δημιουργικότητα, τα ταξίδια ευνοούνται σήμερα, καθώς αποκτάτε περισσότερες ικανότητες και επιρροή. Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας και να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις της ημέρας. Υπάρχει μία έντονη αύξηση των ερωτικών ορμών και οι άντρες Κριοί θα έχετε την ανάγκη να αποδείξετε τον αντρισμό σας. Οι γυναίκες Κριοί θα έχετε την τάση για ανάληψη πρωτοβουλιών στον ερωτικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο σήμερα στον χαρακτήρα σας και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτικά μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν την προσοχή σας από την δουλειά σας. Σε ερωτικά διλλήματα θα βρεθείτε ανάμεσα στην τρυφερότητα με το πάθος και πόθο. Επίσης θα αναρωτηθείτε πότε πρέπει να είστε τρυφεροί, πότε στοργικοί, πότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Πότε θα πρέπει να δένεστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και πότε θα αποδεσμευτείτε εάν αισθάνεστε συναισθηματικά πιεσμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα βρεθείτε σε ένα μεγάλο δίκτυο επαφών. Οι άνθρωποι γύρω σας θα ζητήσουν τις συμβουλές σας και τις προτάσεις σας. Προσπαθήστε όμως να ελέγξετε τον λόγο σας, ίσως να γίνετε πιεστικοί ή καυστικοί στον λόγο σας, προκειμένου να επιβληθείτε. Αιτία είναι η ανυπομονησία σας για γρήγορα αποτελέσματα, και ο λόγος είναι ότι τα οικονομικά σας εξακολουθούν να μην σας βοηθούν, με αποτέλεσμα να κάνετε βιαστικές κινήσεις και σπασμωδικά λάθη. Αυτή σας η ανυπομονησία μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις στη σχέση σας γιατί θα επικρατήσει ή ασυνεννοησία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα δείτε και θα ακούσετε πολλά, για αυτό φροντίστε να ενισχύσετε την ευελιξία, και την διπλωματικότητά σας. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει εριστικότητα στην συμπεριφορά εκείνων με τους οποίους πρόκειται να διαπραγματευτείτε, ή συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις παρεξηγήσεις, καλό θα ήταν να επιλέξετε την πρόσκαιρη συνθηκολόγηση από την ανοιχτή ρήξη.

ΛΕΩΝ

Τα δυνατά σας σημεία σήμερα είναι η ευστροφία σας, η περιέργεια και ο νεανικός σας ενθουσιασμός. Τα αδύνατα σημεία σας όμως είναι, η ανυπομονησία που σας προκαλεί αδυναμία για συγκέντρωση κι αυτό όλο σας ενισχύει την ανασφάλεια με αποτέλεσμα να βάλετε το ταίρι σας σε δοκιμασίες. Σε οικονομικό επίπεδο προσπαθήστε να ξοδέψετε τα απαραίτητα και βρείτε τρόπους να προφυλάξετε το εισόδημά σας από ότι μπορεί να το εξανεμίσει. Η ημέρα στον εργασιακό σας χώρο απαιτεί ομαδικότητα για αυτό πρέπει να μετρήσετε σοβαρά την γνώμη των άλλων σε δικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα είναι τα νεύρα σας, θυμώνετε εύκολα με αποτέλεσμα να μην ενεργήσετε με την λογική. Αν στην δουλειά σας πρέπει να συναλλαχτείτε με το κοινό τότε θα έχετε πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά μπορείτε να γίνετε πηγή έμπνευσης για τους άλλους κι επιπλέον να μάθετε να καταπολεμάτε την ανασφάλεια σας με το να δώσετε ελευθερία κινήσεων, και με το να ενθαρρύνετε την τάση ανεξαρτησίας αυτών με τους οποίους έχετε δεθεί συναισθηματικά ή επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Με νέα πρόσωπα θα έρθετε σε επαφή σήμερα τα οποία θα συμβάλουν έτσι ώστε να εμπλουτίσετε την ποιότητα των επαγγελματικών σας σχέσεων. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, γιατί μπορεί να σας τραβήξουν οικονομικά φρούρια χτισμένα στην άμμο. Μην κάνετε επενδύσεις σε ότι λάμπει και υπόσχεται σε ένα επιφανειακό επίπεδο, αλλά σε ότι σας προσφέρει μακρόπνοη σταθερότητα. Εάν έχετε σχέση, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Είναι πολύ καλή ημέρα για προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι και αναζητάτε σύντροφο, υπάρχει πιθανότητα να κάνετε γνωριμία με άτομο το οποίο έχει σχέση με το εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια και μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Προσέξτε όμως τον διακαή πόθο σας να θέλετε τα πράγματα να γίνονται γρήγορα! Είναι καλή ημέρα για καινοτομίες και επέκταση ακόμη και προς το εξωτερικό. Όποια και να είναι η ερωτική σας ζωή, υπάρχει μία έντονη τάση για σεξουαλικές σχέσεις που μπορεί να είναι απειλή για τους σταθερούς δεσμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην απογοητευτείτε, αν κάτι που θέλετε δεν επιτυγχάνεται, προσπαθήστε να μην είστε απαισιόδοξοι και μην αφήσετε τον θυμό σας ή τον φόβο σας να πάρουν έκταση μέσα σας. Κάντε καλύτερο μπορείτε και αφήστε τα πράγματα να λειτουργήσουν από μόνα τους. Οι σχέσεις σας με τους γύρω σας, θα σας αποχαλήσουν καθώς κάποιοι επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά ή οικονομικά. Μία πιθανή νέα γνωριμία, δεν πρέπει να σας παρασύρει σε βιαστικές εκτιμήσεις και αποφάσεις. Καλύτερα να αφήσετε τον χρόνο να δείξει την ποιότητα και τις πραγματικές προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αναγκαίο σήμερα να συγκεντρώσετε τα αποθέματα δύναμης και αποφασιστικότητας προκειμένου να χειρισθείτε καταστάσεις που μοιάζουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Προσέξτε πιθανές συναλλαγές με την αστυνομία, την εφορία, ή τον υπόκοσμο καθώς μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους και ομάδες που μπορεί να σας εξευτελίσουν. Στον εργασιακό σας χώρο πρέπει να εξετάσετε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί αλλιώς θα συμβούν μεγάλα λάθη και ίσως και κάποιες δυσάρεστες ανατροπές, είτε έχουν να κάνουν με τον εργασιακό σας χώρο, είτε έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας. Σημασία έχει να μην κάνετε λάθος εκτιμήσεις, συμπεριφοράς, ή λεκτικές εκφράσεις. Πάνω από όλα μην επιμείνετε να διορθώσετε κάτι που δεν σώζεται. Στα οικονομικά σας, εάν έχετε εκκρεμότητες με τράπεζες ή με το δημόσιο, διαπραγματευτείτε τις έξυπνα.

ΙΧΘΥΣ

Μία ενδεχόμενη δυσκολία δεν πρέπει να σας τρομάξει ή να σας αποπροσανατολίσει. Αν το αντικείμενο της εργασίας σας είναι η παροχή υπηρεσιών, έχετε υπ’ όψη σας ότι θα κουραστείτε αλλά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Στα οικονομικά σας προσέξτε γιατί μπορεί ένας επιτήδειος άνθρωπος να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά ή να σας παρασύρει σε ενέργειες οι οποίες θα γίνουν ή αιτία να χάσετε χρήματα. Η ανάγκη σας να μείνετε μόνοι σας με τις σκέψεις σας και τους προβληματισμούς σας θα είναι έντονη σήμερα.



Πηγή