Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που φαίνεται να αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες ο Σπύρος Σπυράκος, είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο λόγος που ο τραγουδιστής έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η περιπέτεια με την υγεία του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ξεκίνησε πριν οκτώ μήνες, από ένα σπυράκι στο πόδι του, που διαρκώς μεγάλωνε και τον έβαλε σε σκέψεις. Ο Σπύρος Σπυράκος επισκέφτηκε έναν γιατρό, ο οποίος τον καθησύχασε, λέγοντας πώς δεν ήταν τίποτα και θα περνούσε.

Ωστόσο, το σπυρί συνέχιζε να τον ενοχλεί και τυχαία σε κάποια εκδήλωση, όπου τραγούδησε, έπιασε συζήτηση με έναν άλλο γιατρό, στον οποίο περιέγραψε το πρόβλημά του. Εκείνος του συνέστησε να τον επισκεφτεί άμεσα στο νοσοκομείο που εργάζεται, προκειμένου να κάνουν κάποιες ειδικές εξετάσεις. Έτσι κι έγινε.

Και οι εξετάσεις αυτές, όμως, δεν έδειξαν κάτι συγκεκριμένο. Έτσι, προχώρησαν σε επέμβαση για να αφαιρέσουν το σπυράκι και το δείγμα εστάλη για βιοψία. Τα αποτελέσματα της βιοψίας έδειξαν κακοήθεια, ενώ όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί, είχαν επηρεαστεί και κάποιοι αδένες του ποδιού του, γεγονός που μεγάλωσε τις ανησυχίες του.

Ο Σπύρος Σπυράκος ξεκίνησε αμέσως θεραπεία, την οποία συνεχίζει ως σήμερα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η θεραπεία πηγαίνει πολύ καλά και ο τραγουδιστής έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ενώ σε λίγο καιρό η περιπέτεια με την υγεία του θα αποτελεί παρελθόν.

newsbeast.gr


Πηγή