14ο Συνέδριο ΝΔ – Γεραπετρίτης: «Η μεγάλη διακύβευση για μας θα είναι οι πολιτικές για τους νέους»

Αποκλειστικά στη νέα γενιά ήταν επικεντρωμένη η ομιλία του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Η μεγάλη διακύβευση για μας θα είναι οι πολιτικές για τους νέους. Είμαστε εδώ για να εκπροσωπούμε τους νέους», ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης. Ο εξ’απορρήτων του πρωθυπουργού, τόνισε εμφατικά ό,τι: «εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετούμε το σήμερα αυτής της γενιάς και όχι μόνο το αύριο και το μεθαύριο. Αλλά να υπηρετούμε όλες τις μελλοντικές γενιές γιατί δεν είναι μόνο για το αύριο είναι και για το σήμερα».

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι τα νέα παιδιά αποτελούν το μεγάλο κεφάλαιο της χώρας: «Δεν θέλω με κανέναν τρόπο ούτε εγώ, ούτε κανένας από την κυβέρνηση μας να περιορίσει τις φιλοδοξίες τους, να της βάλει ένα προκρούστη είναι πολύ σημαντικό να διατηρούν υψηλές προσδοκίες και υψηλή κριτική». Ο κ. Γεραπετρίτης κάλεσε τους νέους: «Απέναντι στην κυβέρνηση μας να έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από την κυβέρνηση μας και κυρίως να πιστεύουν και να έχουν φιλοδοξίες και να είναι αισιόδοξοι»


Πηγή