«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνοντας πως «οι κάλπες όμως δεν μπορούν να είναι η οδός διαφυγής του κ. Μητσοτάκη από την ανυποληψία στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα διεθνώς, με την υπόθεση των υποκλοπών και τις παρακρατικές μεθόδους που αποκαλύφθηκαν».

Μιλώντας στην εφημερίδα Μακεδονία, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως «ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πριν τις επόμενες εκλογές όλη την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει ποια κυβέρνηση του αξίζει. Η ΝΔ επέφερε βαρύτατο πλήγμα στους δημοκρατικούς θεσμούς, αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες επιμένοντας σε πολιτικές για τους λίγους και τα συμφέροντα. Από το κράτος όπου όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα για τις διευθετήσεις τους, πήγαμε στο κράτος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορεί να είναι αυτό η μοίρα μας».

«Τι άλλο πέρα από βαθύς καθεστωτισμός είναι η συγκέντρωση εξουσίας σε μια ομάδα μη εκλεγμένων στο Μαξίμου και τα σχέδια -όπως διαρρέουν- νέας αλλαγής του εκλογικού νόμου, δεύτερη φορά μέσα στην ίδια κυβερνητική θητεία, γιατί δεν τους βγαίνουν τα ποσοστά; Και μόνο που ανοίγει αυτή η συζήτηση, αποδεικνύεται η δίψα τους για την καρέκλα, που τους οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό τους», συνέχισε.


Πηγή