Ανδρουλάκης: Θα πετύχω να ενημερωθώ νόμιμα για την παρακολούθησή μου

Για θεσμική παρακμή με πρωταγωνιστή το Μέγαρο Μαξίμου έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επί μήνες είναι αρνητής της πραγματικότητας.

«Για να μην μείνει καμία σκιά, να είστε σίγουροι ότι θα πετύχω να ενημερωθώ νόμιμα. Όπως με περιφρονούσαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και έλεγαν πως κανείς δεν εξαιρείται του νόμου και γιατί δεν πάω να ενημερωθώ παράνομα, και σήμερα αλλάζει ο κ. Μητσοτάκης το θεσμικό πλαίσιο. Να είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθώ και θα μάθω νόμιμα γιατί συνέβη αυτή η παρακρατική ενέργεια εις βάρος μου και εις βάρος του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο MEGA.

Εκτίμησε ότι γίνονται βήματα πίσω από το κυβερνητικό αφήγημα για τις παρακολουθήσεις, καθώς με το νέο νομοθετικό πλαίσιο που τέθηκε σε διαβούλευση, η Κυβέρνηση δίνει ρυθμιστικό ρόλο στον Πρόεδρο της Βουλής για την έγκριση των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων και προβλέπει πλέον τη νόμιμη ενημέρωση όσων παρακολουθήθηκαν.


Πηγή