Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 13/8

0
19


Προβλέψεις για σήμερα  13/08

Κριός: Όσοι εργάζεστε σήμερα θα μείνετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα . ΟΙ Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε πιθανά ενοχλήσεις  και αδιαθεσία για λίγο.

Ταύρος: Ενώ ζείτε ωραίες στιγμές με έντονα συναισθήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο, μέσα σας αμφιβάλλετε αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Ηρεμήστε.

Δίδυμοι: Προετοιμαστείτε για μικρές βλάβες στα οχήματα σας που θα καθυστερήσουν το πρόγραμμα σας και μη δώσετε σημασία σε προκλήσεις γειτόνων.

Καρκίνος: Επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν  που είχατε δεσμό ,σας συγκινεί και για λίγο βγαίνετε από το καβούκι σας. Όσοι είστε μόνοι μπορεί και να ενδώσετε για επανασύνδεση.

Λέων: Τα οικονομικά σας σήμερα είναι  με θετικό πρόσημο . Αυτό σας βοηθάει να νιώσετε μεγάλη ψυχική ικανοποίηση. Ευχάριστες συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα.

Παρθένος: Όσοι είστε γονείς παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση από τα παιδιά σας. Για πολλούς η συναισθηματική ανταπόκριση  του συντρόφου, σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Ζυγός: Πρόσωπο του κύκλου σας που δεν σας είναι αδιάφορο πολύ σύντομα θα σας εκφράσει τα συναισθήματα του και τις προθέσεις του.

Σκορπιός: Έντονη κοινωνικότητα αναπτύσσετε σήμερα η οποία θα σας αποφέρει κέρδη  γνωριμιών χρήσιμων για το μέλλον. Ευχάριστη διάθεση.

Τοξότης:  Αρκετοί Τοξότες σήμερα θα έχετε επαφές με άτομα ισχύος  για να θέσετε βάσεις για μελλοντική οικονομική συναλλαγή. Όσοι εργάζεστε έχετε αυξημένα κέρδη.

Αιγόκερως: Αρκετοί συναντάτε συγγενικά σας πρόσωπα που έχετε να δείτε πάρα πολύ καιρό. Άλλοι επισκέπτεστε τόπους λατρείας με έντονη συγκίνηση.

Υδροχόος: Περισσότερο οι αδέσμευτοι θα έχετε πολύ ωραίες ερωτικές εμπειρίες που θα προκύψουν με τους πιο ανορθόδοξους τρόπους.

Ιχθύς: Συγκυριακά σήμερα κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά θέματα. Ευχάριστες επίσημες  έξοδοι με το σύντροφο.Πηγή