Η νεαρή που αναστατώνει τη γειτονιά! Βγαίνει με στρινγκ στο μπαλκόνι !

0
1130

newscity1.net (2)Eχει αναστατώσει όλη τη γειτονιά της η προκλητική νεαρή που κυκλοφορεί είτε με τα εσώρουχα είχε και μισόγυμνη στο μπαλκόνι! Όλα αυτά στην οδό 
Λύκωνος, κοντά στην περιοχή των Προσφυγικών. Η συγκεκριμένη νεαρή, μελαχρινή κ καλλίγραμμη, είναι φοιτήτρια και κατοικεί στην περιοχή απ τν περασμένο Σεπτέμβριο. Μόνο που όλο το χειμώνα δν είχε δώσει κανένα δείγμα γραφής. Άρχισε να το κάνει από τν Άνοιξη κ το έχει εντείνει τώρα την καλοκαιρινή περίοδο που έχει «ανοίξει» για τα καλά ο καιρός. Ομολογουμένως διαθέτει αρκετά «καυτή» εμφάνιση και η προκλητικότητά της ανεβάζει ακόμα περισσότερη τη θερμοκρασία στους γείτονες οι οποίοι έχουν να λένε για το πόσο πολύ «χύμα» περιφέρεται εντός του διαμερίσματός της αλλά ακόμα και όταν βγαίνει στο μπαλκόνι της. Μέσα κυκλοφορεί γυμνή και στο μπαλκόνι, το πολύ με ένα εσώρουχο! Το διαμέρισμά της, ένα δυάρι, βρίσκεται στον τρίτο όροφο και είναι ρετιρέ, διαθέτοντας αρκετά μεγάλη βεράντα την οποία η ίδια χρησιμοποιεί και για ηλιοθεραπεία. Αυτό έκανε, για παράδειγμα, και το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής….

Στο μπαλκόνι με το στρινγκ!Όταν βγήκε στο μπαλκόνι φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ένα λευκό διάφανο σουτιέν και ένα μαύρο στρινγκ! Μάλιστα αδιαφορούσε τόσο πολύ για τους απέναντι γείτονές της που κάμποσες φορές στεκόταν όρθια στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το τσιγάρο της. Και ενώ ακριβώς απέναντι από το σπίτι της, και σε πολύ κοντινή απόσταση (είναι πολύ στενή η Λύκωνος) βρίσκονταν τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας με άλλους νεαρούς να κάθονται στα δικά τους μπαλκόνια. Την υπόλοιπη ώρα, καθόταν σε μια ξαπλώστρα που έχει στη βεράντα γι να απολαύσει τον ήλιο, ενώ δεν δίσταζε να βγάζει και το πάνω εσώρουχο αποκαλύπτοντας τα πιο απόκρυφά της σημεία!

Φτιάχνουν «κερκίδα» στην απέναντι πολυκατοικίαΗ παρουσία της και τα καμώματα της νεαρής μελαχρινής αποτελούν αντικείμενο πολλών συζητήσεων και σχολιασμών σε όλη τη γειτονιά. Βέβαια μέχρι σήμερα κανείς δεν της έχει κάνει την παραμικρή παρατήρηση, αφού προφανώς το θέαμα είναι τόσο… απολαυστικό που οι περισσότεροι από τους γείτονες προτιμούν να το έχουν στη διάθεσή τους παρά να το χάσουν! Όπως λένε κάποιοι στην απέναντι πολυκατοικία μαζεύονται νεαροί που κυριολεκτικά φτιάχνουν κερκίδα, περιμένοντας να εμφανιστεί η «καυτή» γειτόνισσά τους!


 dete.gr