Δήμος Καρπενησίου: Δεν υπάρχει νεκρός χειριστής εκχιονιστικού

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, κανένας χειριστής μηχανήματος δεν διέτρεξε κίνδυνο της ζωής του»

0
245

Ανυπόστατη αποδεικνύεται η είδηση που μεταδόθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης, τόσο του διαδικτύου, όσο και σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ότι χειριστής εκχιονιστικού στο Καρπενήσι έχασε τη ζωή του το Σάββατο, ενώ εργαζόταν για να ανοίξει το δρόμο.

Η «είδηση» έκανε λόγο για 58χρονο άνδρα που «ξεκίνησε από το Καρπενήσι στις 7 το πρωί με το μηχάνημα του δήμου με προορισμό την Δομνίστα προκειμένου να καθαρίσει το οδικό δίκτυο. Δύο ώρες αργότερα όμως, τηλεφώνησε στον αντιδήμαρχο Καρπενησίου και του παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη.

Ο αντιδήμαρχος του συνέστησε να σταματήσει να εργάζεται και κάλεσε ασθενοφόρο, ωστόσο η κατάσταση του 58χρονου χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να αναλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Καρπενησίου με αυτοκίνητο.

Στη διαδρομή συνάντησαν το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε, δυστυχώς όμως, φτάνοντας στο νοσοκομείο ο 58χρονος ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός, χωρίς πίεση και σφυγμό».

Η «είδηση» όπως ήταν φυσικό σήμανε αμέσως συναγερμό στις αίθουσες σύνταξης των μέσων ενημέρωσης, ωστόσο από το Σάββατο το newsbeast.gr δεν μετέδωσε την είδηση, καθώς δεν υπήρχε διασταύρωση.

Σύμφωνα όμως με το Δήμο Καρπενησίου δεν υπάρχει κανένας νεκρός χειριστής εκχιονιστικού. «Προς αποκατάσταση της αλήθειας, κανένας χειριστής μηχανήματος δεν διέτρεξε κίνδυνο της ζωής του και πολύ περισσότερο δεν έχασε τη ζωή του στον Δήμο Καρπενησίου. Οι χειριστές μας συνεχίζουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να παραμένει ανοικτό το οδικό δίκτυο και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό» ανέφερε ο Δήμος Καρπενησίου διαψεύδοντας όσους μετέδωσαν την «είδηση».