Οργή Γεννηματά: Δεχτήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα

0
349

Για «δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα» κάνει λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με την ένοπλη επίθεση αγνώστων σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, αποδίδοντας ταυτόχρονα ευθύνες στην κυβέρνηση ότι ανέχεται την κατάσταση.

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας», επεσήμανε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Είναι ένας από εμάς. Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας. Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης. 

Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα. Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της».