Έταξε στοματικό για κάθε “όχι” στο ιταλικό δημοψήφισμα! Άρχισε την αποπληρωμή!

0
539

Η Paola Saulino κράτησε τον λόγο της και άρχισε τα σeξουαλικά δώρα που έταξε σε όποιον ψήφισε όχι στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στην Ιταλία.

Η 27χρονη Paola Saulino ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα της περιοδείας της, σημειώνοντας πως το 2017 ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η νεαρή Ιταλίδα είχε πει στους θαυμαστές της πως είναι γυναίκα που κρατά τον λόγο της όταν ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της σε 10 ιταλικές πόλεις τον Δεκέμβριο.

Ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram το Σάββατο, σημειώνοντας πως “το πρώτο βήμα της #pompatour ολοκληρώθηκε! Λίγο κουρασμένη αλλά όλα είναι καλά. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Στον λογαριασμό της κυριαρχούν προκλητικές φωτογραφίες, με την ιταλική λέξη “pompa” να είναι αργκό για τον στοματικό Eρωτα. Είχε υποσχεθεί να εκτελέσει μια σεeξουαλική πράξη σε όσους ψήφισαν όχι στο δημοψήφισμα της Ιταλίας στις 23 Νοεμβρίου και λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της περιοδείας της.

Είχε αναφέρει ότι θα επισκεφθεί τη Ρώμη, τη Φλωρεντία, την Μπολόνια, τη Βερόνα, το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Νάπολη, το Μπάρι, τη Λέτσε και το Παλέρμο μέσα στον μήνα για το πρώτο σκέλος της περιοδείας της, προτρέποντας όσους ψήφισαν όχι να συμπληρώσουν τη φόρμα κράτησης.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως πρόκειται για κόλπο δημοσιότητας, ζητώντας αποδείξεις πως τήρησε την υπόσχεσή της. Ωστόσο άλλοι την υποστήριξαν, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να ανεβάσει online τέτοιες φωτογραφίες.

Πηγή: Dailymail