Γεραπετρίτης: Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου

Στις παρακολουθήσεις και όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή -ιδίως κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη- από τον τέως διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Παναγιώτη Κοντολέοντα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Κληθείς να σχολιάσει στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, σημερινά πρωτοσέλιδα, ειδικότερα δε, τις αναφορές ορισμένων εξ αυτών σε εκείνον, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε εισαγωγικώς: «Η απάντηση είναι μία και κατηγορηματική: ο Γεραπετρίτης δεν ήξερε και ο Κοντολέων δεν είπε τίποτε από αυτά».

Ενοχλημένος, όπως ανέφερε, από τη «διπλή και βαριά χυδαιότητα εκ μέρους ορισμένων», επεξήγησε τους δύο λόγους αυτής: «Πρώτα από όλα έχουμε μια μυστική συνεδρίαση, από την οποίαν υποτίθεται πως δεν διαρρέουν πληροφορίες εκ των έσω. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν όσοι εξύφαναν σχέδιο σπίλωσης, δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπάρξει αποκάλυψη του τι ειπώθηκε». Και, δεύτερον, «εδώ ειπώθηκε το α και κατεγράφη για πολιτικούς λόγους το -α, για τέτοια περίπτωση χαλκείου μιλάμε».


Πηγή