Η ιστορία επιτυχίας τριών νέων από το Αγρίνιο που έμαθαν την Ελλάδα να τρώει ρύζι και κατέκτησαν τις διεθνείς αγορές εδώ και 70 χρόνια (pics+vid)

«Ξεκινήσαμε τις πιο μοντέρνες και «προχωρημένες» δημιουργικά διαφημίσεις της εποχής , όπως η Βίκυ Κουλιανού το 1995 που μας έλεγε «Agrino κι επαυξάνω», φέραμε το πρώτο εισαγόμενο φυσικά αρωματικό ρύζι στην Ελλάδα, το Jasmine από την Ταϊλάνδη , και αργότερα το Basmati από την Ινδία. Την ίδια περίοδο εισήλθαμε και στην κατηγορία των οσπρίων σε όρθια, πρωτοποριακή συσκευασία σε σχέση με το μαξιλάρι – σακουλάκι που κυκλοφορούσε έως τότε, και με πίστη πάντοτε την Ελληνικότητα και την αυθεντικότητα προβάλαμε τους Γίγαντες – Ελέφαντες Καστοριάς, βάζοντας 1οι στον κόσμο το όνομα και την περιοχή του καλλιεργητή»

Πηγή