Η συγκλονιστική ιστορία της Αλεξάνδρας: «Έβαζα μέικ απ για να καλύψω τα χτυπήματα»

Η Αλεξάνδρα ήταν 17 χρονών όταν γνώρισε τον πρώην σύζυγό της. Τότε ήταν η μεγάλη της αγάπη και δεν μπορούσε να αντιληφθεί πώς η σχέση τους θα κατέληγε σε κακοποίηση.

Η ίδια, εξιστορεί την προσωπική της ιστορία στην patrisnews.com, λέγοντας πώς βίωσε την κακοποίηση στα χέρια του άντρα της. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν ο πρώτος της έρωτας και τον αγάπησε με όλη τη δύναμη της ψυχής της.

Αυτή η αγάπη την τύφλωνε όπως κατάλαβε μετά και δεν έβλεπε τα σημάδια από την αρχή. Ήταν μόλις 17 ετών όταν γνώρισε τον σύντροφό της σε μία πόλη της Θεσσαλίας. Τότε και οι δύο μαθητές. Εκείνος είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερός της. Μόλις τελείωσε το σχολείο παντρεύτηκαν λόγω εγκυμοσύνης. «Τα πρώτα σημάδια ήταν όταν ντυνόμουν για να βγούμε έξω. Μου έλεγε: Γιατί φόρεσες σορτσάκι; Γιατί φόρεσες μίνι; Γιατί φόρεσες σκουλαρίκια; Γιατί έβαψες τα μαλλιά; Γιατί έβαψες τα μάτια; Όχι να τα βγάλεις δεν σου πάνε. Ήμουν 18 ετών. Μετά επειδή ήμουν πολύ καλή στη δουλειά μου, όλοι μου έλεγαν μπράβο. Αυτό το μπράβο των άλλων τρέλαινε τον πρώην σύζυγό μου. Δεν ξέρω γιατί. Μειονεκτούσε; Δεν ξέρω γιατί. Αυτό κατάλαβα με τα χρόνια».


cnn.gr