Κωνσταντινούπολη: Αποζημίωση από το τουρκικό Δημόσιο θα ζητήσει η Ελληνίδα τουρίστρια

Εξιτήριο πήρε σήμερα Δεύτερα, (21/11) από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης η 39χρονη, η οποία τραυματίστηκε στην φονική έκρηξη στη Κωνσταντινούπολη – Στρεφόμαστε κατά της Τουρκίας για αποζημίωση στην 39χρονη που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, λέει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας – Τι λέει στο CNN Greece ο πατέρας της Φώτης Δεπώλας.

Εναντίον του τουρκικού κράτους για αποζημίωση θα στραφεί η 39χρονη Ελληνίδα τουρίστρια που έπεσε θύμα της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης στην πλατεία Ταξίμ Ταξίμ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο CNN Greece, ο πατέρας της 39χρονης που, Φώτης Δεπώλας: «όταν έγινε γνωστό ότι η κόρη μας ήταν μια από τους τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης μίλησα με το προξενείο. Από εκεί μας ενημέρωσαν ότι έραψαν την πληγή αλλά έχει μείνει μέσα ένα θραύσμα. Ως εκ τούτου θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα ώστε το θραύσμα να αφαιρεθεί από τους Έλληνες γιατρούς. Αμέσως αντέδρασα και ρώτησα στο προξενείο γιατί δεν γίνεται εκεί η αφαίρεσή του προκειμένου να αποφευχθεί κάποια μόλυνση».


cnn.gr