Μ. Χαρακόπουλος με Γ. Μπρατάκο: Δεν πρέπει να κινδυνεύσουν σταθερότητα και προοπτικές της χώρας

«Η σταθερότητα και οι ευοίωνες προοπτικές που εξασφάλισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πρέπει να κινδυνεύσουν. Τώρα προέχει η συνέχιση του κυβερνητικού έργου και η προάσπιση των συμφερόντων της χώρας κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χειμώνα, λόγω της ακρίβειας και του πληθωρισμού».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γιάννη Μπρατάκο.

Ο Θεσσαλός πολιτικός πέρασε την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και συναντήθηκε με τον κ. Μπρατάκο, μετά από πρόσκληση του τελευταίου. Κατά τη συζήτηση των δύο αντρών εθίγησαν ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε σε θέματα που απασχολούν την ελληνική περιφέρεια και πρωτίστως τον νομό Λάρισας, για τα οποία ο κυβερνητικός βουλευτής ζήτησε ταχύτερα ανακλαστικά από τους αρμόδιους υπουργούς.


Πηγή