Ο Χάντερ Μπάιντεν και το δίλλημα του Λευκού Οίκου

Ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο στόχο των Ρεπουμπλικάνων βουλευτών που έχοντας την πλειοψηφία στην Βουλή ανακοίνωσαν πως θα ξεκινήσουν άμεσα έρευνα εναντίον του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του προέδρου των ΗΠΑ, αναμένεται σύντομα να βρεθεί στο επίκεντρο ομοσπονδιακής έρευνας. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα το κατηγορητήριο θα έχει ποινική διάσταση και αφορά οικονομικά εγκλήματα και ψευδή δήλωση στην αίτηση για άδεια οπλοκατοχής που ο γιος του Αμερικανού Προέδρου είχε καταθέσει στο παρελθόν.

Ο Τζο Μπάιντεν ερωτηθείς από το CNNi τον περασμένο Οκτώβριο για το θέμα είναι τονίσει πως αγαπά τον γιο του και είναι υπερήφανος για την πρόοδο που καταγράφει ειδικά στο κομμάτι των εθισμών του. Στις 9 Νοεμβρίου το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα, λίγο μετά τις ενδιάμεσες εκλογές, και η ερώτηση αυτή την φορά ήταν τι απαντά ο Αμερικανός Πρόεδρος στην πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων βουλευτών που ζητούν έρευνα για τον γιο του. Αυτή την φορά ο Τζο Μπάιντεν απάντησε ως πρόεδρος και λιγότερο ως πατέρας. «Καλή τύχη…» ήταν η φράση με την οποία απάντησε.


πηγή