Πολιτική θύελλα στις ΗΠΑ μετά την έρευνα στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ

Αναπάντητα είναι μέχρι στιγμής τα ερωτήματα για τις έρευνες του FBI στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ, την Τρίτη, 9 Αυγούστου. Την ίδια ώρα, το όνομα του πρώην προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, έρχεται στο προσκήνιο, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας πρώην ένοικος του Λευκού Οίκου προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας με τέτοιο τρόπο.

Πρώτο βήμα προς την προσαγωγή του σε δίκη για τους μεν, «πολιτικός διωγμός» για τους δε: η έρευνα του FBI στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ έριξε χθες Τρίτη νέο σκληρό φως στον βαθύ διχασμό στις ΗΠΑ, την ώρα που ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος δείχνει να «φλερτάρει» ολοένα και πιο πολύ με την πιθανότητα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Η έφοδος του FBI στο σπίτι του, προκαλεί ερωτήματα, όπως: Τι περιείχαν οι κούτες που πήρε μαζί του ο Ντόναλντ Τραμπ εγκαταλείποντας τον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021; Ποιες οι ευθύνες του για την επίθεση οπαδών του στο Καπιτώλιο; Τι συμβαίνει με τις υποθέσεις οικονομικής απάτης για τις οποίες διενεργείται έρευνα σε βάρος του Trump Organization, του επιχειρηματικού ομίλου του, στη Νέα Υόρκη;


πηγή