ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη- Μαραβέγια: Υπουργός εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4,2 εκ. ευρώ σε βουλευτή

«Οι πολίτες σε απόγνωση κι ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκρίνει 4,2 εκατ. ευρώ στον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μαραβέγια», σχολιάζει, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ρωτώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν θα τους διαγράψει ή αν τους επικροτεί.

 

Στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζουν πως την ώρα που νοικοκυριά στερούνται ακόμα και τα απαραίτητα και δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα από την έκρηξη ακρίβειας κι επιχειρήσεις βουλιάζουν στα χρέη αποκλεισμένες από κάθε χρηματοδότηση, η ΝΔ συνεχίζει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα.

«Υπουργός του κ. Μητσοτάκη εξασφαλίζει χρηματοδότηση 4,2 εκατ. ευρώ σε βουλευτή του κ. Μητσοτάκη. Όπως αποκάλυψε ο τομεάρχης Διαφάνειας, Παύλος Πολάκης, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μαραβέγιας παραδέχθηκε ότι ίδρυσε επιχείρηση με την σύζυγό του με μετοχικό κεφάλαιο 5.000 ευρώ κι εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο του κ. Γεωργιάδη για να χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ. Τα υπόλοιπα 6.750.000 ευρώ της επένδυσης πρέπει να προέρχονται είτε από ίδια κεφάλαια είτε από τραπεζικό δανεισμό», σημειώνουν στην Κουμουνδούρου.


Πηγή