ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει μετεκλογικές «υποκλοπές» βουλευτών άλλων κομμάτων

«Απομονωμένος και χωρίς απαντήσεις ο Μητσοτάκης, μετά τις υποκλοπές τηλεφώνων σχεδιάζει και υποκλοπές βουλευτών άλλων κομμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ.

«Μιλώντας για “αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά όχι μονοκομματική” ομολόγησε όχι μόνο πως φοβάται την προοδευτική κυβέρνηση, αλλά και πως είναι ο μόνος παράγοντας πολιτικής αστάθειας. Πλήρως απομονωμένος, χωρίς καμία συμμαχία, προανήγγειλε την μόνη πραγματική τερατογένεση: πως πρόθεσή του είναι μετά τις υποκλοπές τηλεφώνων και προχωρήσει και σε μετεκλογικές υποκλοπές βουλευτών άλλων κομμάτων για να σχηματίσει κυβέρνηση» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «απέκλεισε παρακολούθηση του κ. Σπίρτζη και από την ΕΥΠ εκτός από το Predator», ενώ σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός κατά την συνέντευξη Τύπου «συνέχισε τον ολισθηρό κατήφορό του, αφήνοντας υπόνοιες για εσωτερικούς εχθρούς και μειοδότες».


Πηγή