ΣΥΡΙΖΑ: Παραλήρημα Μητσοτάκη μπροστά στο πολιτικό του τέλος

Για παραλήρημα Μητσοτάκη μπροστά στο πολιτικό του τέλος, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία για όσα είπε ο πρωθυπουργός στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, σχολιάζοντας πως «ο θύτης των υποκλοπών προσπάθησε να εμφανιστεί ως θύμα».

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της, η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως εμβρόντητη σήμερα Δευτέρα η χώρα παρακολούθησε το άνευ προηγουμένου παραλήρημα ενός πρωθυπουργού σε απόλυτη αποδρομή, μπροστά στο επικείμενο πολιτικό του τέλος.

«Για μια ακόμα φορά αντί για απαντήσεις, κατέφυγε σε ακροδεξιές θεωρίες συνωμοσίας, για δήθεν σκοτεινά κέντρα που τον επιβουλεύονται. Διαστρέβλωσε πλήρως την αλήθεια προσπαθώντας να εμφανιστεί ο ίδιος ως το θύμα των υποκλοπών, ενώ είναι ο θύτης της πιο βάναυσης επίθεσης που δέχτηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την πτώση της χούντας. Το πιο, γελοίο, όμως είναι όταν είπε ότι “δεν μασάει” απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα και ότι δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα “μπανανία”. Ποιος; Ο πρωθυπουργός που τρεισήμισι χρόνια τώρα κάνει τον τροχονόμο των συμφερόντων κι έχει καταφέρει να βρίσκεται η χώρα για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση στο μικροσκόπιο των ευρωπαϊκών θεσμών και του διεθνούς Τύπου για το κράτος δικαίου», παρατηρεί η Κουμουνδούρου.


Πηγή