Θεσσαλονίκη: «Για την πρόληψη πτώσης δέθηκε ο 98χρονος» – Το Παπαγεωργίου απαντά σε καταγγελία

Για την πρόληψη της πτώσης , δέθηκε 98χρονος ασθενής -πατέρας του δημοσιογράφου Νίκου Ασλανίδη- που εισήχθη στις 25 Αυγούστου μέσω του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στην Ουρολογική Κλινική του «Παπαγεωργίου» λόγω αιματουρίας, με ιστορικό Ca προστάτη και λήψη αντιπηκτικής αγωγής λόγω κολπικής μαρμαρυγής, αναφέρει ανακοίνωση του Νοσοκομείου.

Ο δημοσιογράφος είχε προβεί σε καταγγελία στο υπουργείο Υγείας αλλά και μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανέφερε ότι ο πατέρας του, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στις 26/8, σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να φορέσει κάτι, επειδή κρύωνε και όταν επέστρεψε, δύο νοσοκόμες τοποθέτησαν κάγκελα στο κρεβάτι του και χωρίς λόγο, του έδεσαν τα χέρια με γάζες.

«Μάταια ρωτούσε γιατί τον δένουν. Δεν του έδιναν κάποια απάντηση αλλά χρησιμοποιώντας βία προσπαθούσαν να τον δέσουν στα κάγκελα…Αν και είναι 98 ετών προσπάθησε να αντιδράσει και έσπρωξε τη μια νοσοκόμα με το δεξί του χέρι, η οποία όμως άρχισε να τον χτυπά στο μπράτσο προκαλώντας του μώλωπες που είναι ακόμη εμφανείς. Μετά από αυτό «παραδόθηκε» και τον έδεσαν…» αναφέρει ο κ. Ασλανίδης.


cnn.gr