Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την «κινηματογραφική» ληστεία στη Νέα Ευκαρπία

Ενώ οι δύο δράστες της κινηματογραφικής ληστείας σε επιχείρηση στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, βρίσκονται στα χέρια των Αρχών, βίντεο από το εσωτερικό του χώρου όπου διαπράχθηκε η κλοπή, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του OPEN, φαίνεται ο ένας εκ των δύο δραστών να βγαίνει τρέχοντας από το γραφείο του 33χρονου ιδιοκτήτη με τον δεύτερο να τον καταδιώκει.

Ο ιδιοκτήτης αφού τον είδε να παίρνει τα λεφτά από το ταμείο, τον αρπάζει και τον βγάζει έξω από το χώρο. Τότε εμφανίζεται ο συνεργός του μέσα σε ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο. Παρουσιάζεται σαν άνδρας της ασφάλειας και προτρέπει τον ιδιοκτήτη να τον αφήσει να τον πάρει μαζί του στο αυτοκίνητο. Απρόθυμος ο ιδιοκτήτης συνεχίζει να εμποδίζει τον δράστη να μπει στο αυτοκίνητο και ακολουθεί πάλη. Τελικά, ο δράστης επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο με το οποίο διαφεύγουν ο ίδιος και ο συνεργός του και ενώ ο διοκτήτης που δεν άφηνε από τα χέρια του τον 41χρονο, να κρέμεται από το αυτοκίνητο για τουλάχιστον 3 χιλιόμετρα.


cnn.gr