Βάσεις 2022: Οι «πρώτοι των πρώτων» των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Κωνσταντίνος Βουρούκος από τον Βόλο, απόφοιτος του 3ου ΕΠΑΛ, είναι ο «πρώτος των πρώτων» των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Κατάφερε να συγκεντρώσει 19.900 μόρια και μπήκε πρώτος στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη του προτίμηση.

Ο Κωνσταντίνος μιλώντας στο magnesianews.gr λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των βάσεων, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου και σημείωσε πως ήδη έχει βρει το φοιτητικό του σπίτι στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις σπουδές του, που τόσο ονειρευόταν.

«Όταν έδωσα πανελλαδικές και ήμουν μαθητής σε ΓΕΛ ήθελα να περάσω ΤΕΦΑΑ. Δεν είχα διαβάσει όμως και δεν πέρασα. Περισσότερο έδωσα πανελλαδικές για πλάκα. Πήγα στρατό κι έπειτα άρχισα να αποκτώ ενδιαφέρον για τον ιατρικό κλάδο. Πήγα ξανά στο σχολείο, αυτή τη φορά στο ΕΠΑΛ κι αν και στην αρχή ήμουν συγκρατημένος που θα ήμουν σε μια τάξη με νεότερα παιδιά, κατάφερα να κερδίσω πολλά από αυτή την εμπειρία και το σχολείο. Για δύο χρόνια ήμουν αφοσιωμένος στο διάβασμα και κυρίως στη Β’ Λυκείου είδα τα όριά μου», είπε χαρακτηριστικά στο magnesianews.gr.


cnn.gr