Βόλος: Έγκυος στον 7ο μήνα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μία νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της κλήθηκαν να διαχειριστούν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Βόλου. 

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης, ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της. Μετά το συμβάν ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το Νοσοκομείο Βόλου. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από γυναικολόγο, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η ίδια και το έμβρυο που κυοφορεί.

Την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη μία ακόμη επιχείρηση: Να εξασφαλιστεί στέγη για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού, το οποίο είναι μόλις 17 μηνών. Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο έδωσε εντολή στο Νοσοκομείο να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του. Ο σύζυγος συνελήφθη. Δεν υπήρχε άλλος κοντινός άνθρωπος στο οικογενειακό περιβάλλον, για να αναλάβει τη φιλοξενία του.


cnn.gr