.

Ένας 35χρονος Αλβανός σε ένα ορεινό χωριό του Δήμου Μεσσήνης βίαζε την ανήλικη του κόρη επί τρία χρόνια από τότε που ήταν μόλις 11,5 χρόνων, χωρίς η ίδια ή η μητέρα της να τολμούν να αποκαλύψουν το δράμα που βίωναν.

Η τραγωδία ξεσκεπάστηκε όταν εκτυλίχθηκε ένας σοβαρός οικογενειακός καβγάς. Συγκεκριμένα μόλις έφθασαν στο σπίτι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας που είχαν ειδοποιήσει τρομαγμένοι οι γείτονες, η μητέρα άρχισε να τους εκμυστηρεύεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση πώς ο σύζυγός της κακοποιούσε την 15χρονη σήμερα κόρη τους, ακόμη και την ώρα που ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους.Μάλιστα, χτυπούσε τη γυναίκα του για να μην αποκαλύψει τι συνέβαινε μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού.

Παράλληλα σε ανάλογα κακή κατάσταση, το ανήλικο κορίτσι παρελήφθη από τους αστυνομικούς και  θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ήδη υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς.

Ο 35χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, χωρίς να δείξει την παραμικρή μεταμέλεια όταν άκουσε την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κατ΄ επανάληψη που του απήγγειλε.
Πηγή: voria.gr